Android için Chrome Canary çıktı - Haberler - indir.com

Android için Chrome Canary çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-24 11:32:12
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Yazılım

Google, yeni ve güncel tarayıcısı Chrome Canary üzerinde bir süredir çalışmalarını sürdürüyordu. Yeni arayıcının beta sürümü kullanıcılarla paylaşıldı. Tam sürüm hakkında ise henüz kesin bir bilgi verilmedi.

Google yeni tarayıcısı Chrome Canary üzerinde bir süredir çalışmalarını sürdürmeye ve tarayıcıyı kullanıma hazır hale getirmeye çalışıyordu. Gelen açıklamalarda, yeni ve güncel olan tarayıcı Chorme Canary'nin beta sürümünün hazır olduğu öğrenildi. İlk olarak 2 Eylül 2008'de yayınlanan Chrome, uzun yıllar kullanıcılarına hizmet ettikten sonra şimdi yerini Chrome Canary'ye bırakmaya hazırlanıyor. 2016 yılı itibariyle dünya genelinde kullanım payına bakıldığında %50'lik bir dilime ulaşan Google Chrome, bu oranla büyük bir başarıya imza attı. Bundan sonrasında ise başarıların altına adını yazdıracak olan isim Chorme Canary olacak.

Google, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni tarayıcısı Chrome Canary'nin beta sürümünün kullanıma hazır olduğu bilgisini paylaştı. Yeni tarayıcının haberinin verilmesi üzerine kullanıcılarda merakla beklemeye başlamışlardı. Google Canary'nin beta sürümü hakkında beklenen haber verildi ve tarayıcı Google Play Store'daki yerini aldı. Canary, şu ana dek sadece Windows ve Mac cihazlarda yayınlanmıştı. Böylece artık Android platformunda da yayınlanmış oldu. Google tarafından hala geliştirilme aşamasında olan tarayıcı, yeni özelliklerle her gün güncellenmeye devam ediyor. Uygulamada yer alan bu yenilikler test aşamasından geçmeden kullanıcılara sunuldu. Test aşamasına sunulmayan yenilikler, Google'ın Play Store'da yerini alan uygulama ile ilgili olarak, 'Chrome Canary, tamamen kilitlenebilir' uyarısı yapmasına neden oldu. Yine bu sebepte uygulamada çökme yaşanması da olası bir durum.

Neredeyse her gün güncelleneceği yönünde bilgi verilen Canary'nin bu sebepten ötürü kullanıcıların internet paketlerini bitirmesi mümkün. Bu sebeple, kullanıcıların şebeke üzerinden bağlanarak tarayıcı kullanmaları öneriliyor. Aynı zamanda Google, şu an uygulama da yaşanan kilitlenme, çökme problemlerinin de en yakın zamanda çözüleceğini söylüyorç

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ