Android Go Telefonlar Ne Zaman Tanıtılıyor? - Haberler - indir.com

Android Go Telefonlar Ne Zaman Tanıtılıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 22:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında gerçekleşen Google I/O etkinliği kapsamında duyurulan Android Go işletim sistemi hakkında yeni bilgiler geldi. Android Go bildiğiniz üzere 512 MB gibi düşük RAM ve düşük donanım özelliklerine sahip Android akıllı telefonlara optimize edilen hafif bir işletim sistemi deneyimi kullanıcılara sunacak. Baktığımız zaman daha çok giriş seviyesi Android cihazlarda göreceğimiz Android Go sürümüne sahip ilk akıllı telefonların 2018'de tanıtılacağı ve Google Play Store'da şimdiden Android Go uyumlu uygulamaların yayınlanmaya başladığı açıklandı.

Gelecek cihazlar ile beraber Android markette yer alan Go uyumlu uygulamaların dahada zenginleşmesi bekleniyor. Yeni yayınlanan resmi blog yazısı ile berabeer Android Go ile çalışacak akıllı cihazlar hakkında müjdeli bir haber verildi. Bu noktada geliştirilme aşamasında olan ilk cihazları önümüzdeki günlerde Barselona'da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi 2018'de resmi olarak görebileceğiz.

Android GO

Gelecek bu yeni cihazları piyasa fiyatı ve barındıracakları donanım bilgilerine yönelik henüz bir detay yer almıyor. Fakat kaynaklara göre 100 dolardan daha düşük fiyat etiketlerini bu modelde göreceğiz. Son olarak Google'un bu cihazları üretiminde birçok marka ile ortak bir çalışma içerisinde olduğu biliniyor.





PAYLAŞ