Android Geliştirici Günleri Programı Açıklandı - Haberler - indir.com

Android Geliştirici Günleri Programı Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Ülkemizde faaliyet gösteren GDG'ler ile dünyanın 20 farklı ülkesindeki geliştirici gruplarının işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Android Geliştirici Günleri (AGG)'ne ait etkinlik programı açıklandı.

16-17 Mayıs 2014 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinlik ülkemizden ve dünyanın farklı kentlerinden teknoloji topluluklarıyla birlikte hazırlanıyor. Etkinlik GDG İstanbul, GDG Eskişehir, GDG Konya, GDG Ankara ve ODTÜ IEEE öncülüğünde 29 farklı ülkeden geliştirici gruplarının işbirliğiyle gerçekleşecek.

Android Geliştirici Günleri Programı

Geçen ay yaptığımız haberle bazı konuşmacılar hakkında kısa bilgiler paylaştığımız Android Geliştirici Günleri'nin yayınlanan programına göre etkinlik 16 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da yapılacak olan açılışla başlayacak. ODTÜ KKM'nin A, B, C ve D salonlarında yapılacak olan oturumlarla devam edecek olan etkinlik 17 Mayıs Cumartesi günü saat: 17:30'da son bulacak.

indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Töreni

indir.com tarafından mobil yazılımcıların mobil ekosistemindeki projelerine destek vermek amacıyla bu yıl ilk kez gerçekleştirilen indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması 2014'ün ödül töreni de etkinlik kapsamında 17 Mayıs Cumartesi günü saat: 13:45'de KKM'nin B salonunda indir.com kurucu ortağı Hasan Yaşar'ın yapacağı sunum eşliğinde gerçekleştirilmesinin ardından yine Hasan Yaşar tarafından saat 14:45'de D salonunda 'Mobil uygulamamı neden kimse indirmiyor?' başlıklı bir de sunum yapılacak.

Bugüne kadar kayıtlı kişi sayısının 2500'i geçtiği Android Geliştirici Günleri'nin etkinlik programına buradan ulaşabileceğiniz gibi katılımcı olmak için kaydınızı buradan yaptırabilirsiniz.

Ayrıca AGG14 adıyla Google Play Store'da yayınlanan Android Geliştirici Günleri resmi mobil uygulamasını da aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ