Android Cihazlar İçin En İyi RPG Oyunlar - Haberler - indir.com

Android Cihazlar İçin En İyi RPG Oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-20 03:19:44
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

RPG oyunlar senelerce pek çok kesim tarafından zevkle oynana bir tür. Ve bu oyun türünü oynayan çok büyük bit kitleye sahip. 

Telefonların günümüzde gitgide el konsoluna dönüşme durumu halen devam ediyor. Ve telefonlarda da piyasa oldukça kuvvetli. RPG oynamayı seven oyuncular için android'lerde en iyi RPG oyunları;

The Bard's Tale

The Bard's Tale, mobilde ilk gerçek RPG deneyimlerinden biriydi ve şu an bile en iyilerinden biri olmaya devam ediyor. Bu, 1980'lerin ortalarından itibaren RPG türünün bir bütün olarak tanımlanmasına yardımcı olan klasik oyunun bir versiyonu. Görevlere çıkılarak, karakteri yükselterek ve her türlü keyifli tombala ile ilgilenilebiliyor. 

Eternium: Mage and Minions

Mage ve Minions RPG oynamak tamamen ücretsiz. Ayrıca çevrimdışı da oynanılabiliyor. Olabilecek birkaç RPG'den biri. Çeşitli hikaye anlatımı ve kavramları var ve robotlar, iskeletler, canavarlar, şeytanlar, uzaylılar ve daha birçokları ile savaşılması gereken bir oyun. Elbette, bulup toplanılması gereken bolca şey var. 

Exiled Kingdoms

Exiled Kingdoms, tek oyunculu bir aksiyon RPG'dir. Dünya'nın, önceki bir felaketten arta kalan dehşetlerden kurtarılması gereken bir hikayeye sahiptir. Grafikler oyunun en iyi parçası değildir. Ancak, bu noktaya dikkat çekiyorlar. Oyunda menü sistemi anlamak yeterince kolay. Çoğu RPG gibi, karakterinizi yükseltmeniz, hikayeyi tamamlamanız ve etrafınızdaki dünyayı keşfetmeniz gerekiyor. Ücretsiz sürüm oyunculara iki karakterli oyun türü ile oldukça büyük bir deneme sunuyor. Tam sürüm her şeyin kilidini açıyor.

Evoland

Evoland, bir ton farklı oyundan farklı mekanikleri çok eşsiz bir şekilde harmanlayan ilginç ve eğlenceli bir RPG. Aksiyon-macera oyunları tarihi boyunca oynanabilecek ve hem 2D hem de 3D ortamları içerecek şekilde oluşturuldu. Ayrıca sıra tabanlı dövüşün yanı sıra hack-n-slash savaşını da yapılabiliyor.

Fire Emblem Heroes

Fire Amblem Heroes, Nintendo'dan bir strateji RPG. Bazı kahramanlar toplayarak başlanıyor ve sonra hikayeye geçiliyor. Bu, daha güçlü karakterler toplamaya çalışırken oyun içi paranın çoğunun harcayanılacağı anlamına gelen bir gacha oyunu. 

 





PAYLAŞ