Android 7.0 Nougat'ta Yepyeni Gizli Bölüm Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Android 7.0 Nougat'ta Yepyeni Gizli Bölüm Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-29 09:16:28
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Yazılım

Merakla beklenen Android 7.0 dün akşam meraklılarına görücüye çıktı. Marka yapmış olduğu başarılı ürünlerle adından sıkça söz ettirmeyi her zaman için başarmış olup, bu seferde yine piyasaya sunduğu son sürümü olan android 7.0 ile adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Marka cihaz içine diğer cihazlarında olmayan bir özellik ekleyerek, kullanıcılarını yenilikle buluşturdu. Sürpriz uygulamaları sunan cihaz bir sonraki sefer yapacakları hakkında fikir verir.

Android 7.0 ve Beta Sürümü
Android 7.0?ın daha önce final beta sürümü de yayınlanmıştı. Android 7.0 Nougat?ın beta sürümünün son hali olan Android 7.0 pek çok özelliği beraberinde getirerek kullanıcılarına sürpriz yaptı. Cihaz içerisinde gizli olan ögeler her kullanıcının ilgisini çekecek türden.

Android 7.0 Gizli Özellik
Cihaz dün tanıtıldığından beri, kullanıcılar cihazda ne var ne yok keşfetmeye başladılar bile. Büyük merakla beklenen cihaz içerisinde bulunan tüm özellikler tek tek incelenerek gizli özelliklerini bulmaya çalışan kullanıcıları yenilikle buluşturdu. Cihazı keşfetmek için ayarlar bölümünde bulunan telefon hakkında kısmına girildiğinde android versiyon numarası karşınıza çıkar. Bu numaraya uzunca tıkladığımızda karşınıza cihaz içinde yer alan gizli öge çıkmaktadır. Gizli öge hakkında fikir sahibi olmayan kullanıcılar, hemen bu özelliğe göz atarak cihazı keşfetmek isterler. Bu ögeye tıklandığında karşınıza N yazısı gelir. N yazısı görüldüğünde ekrana sürekli tıklanarak, sizi bekleyen sürprizle karşılaşırsınız. Android 7.0 kullanıcıları oyun görmeyi bekliyorlarsa hayal kırıklığı yaşatabilir. Çünkü N yazışınsa uzunca basıldığında karşınıza sadece kedi emojisi çıkacaktır. Çıkan kedi tıklandığında ise bu sefer karşınıza No entry emojisi çıkar. Bu özelliğin final sürümde değişmesi beklenilmektedir. No entry emojisini ekranda gördüğünüzde bildirim panelini aşağıya indirip, düzenle derseniz Android Ester Egg kısa yoluna ulaşacaksınızdır. Bu uygulamayı kısayol olarak seçmeniz halinde yeni oluşan boş çanağa tıklayarak Nougat?ta gördüğünüz kediyi besleyeceğiniz mamalara ulaşacaksınızdır. Android 7.0 bu gizli özellik ile size oyun imkanı sunarak, kendi kedinizi kendinizin besleyebileceği imkanları da koymuştur. Sanal kedinizi, reel kedi gibi besleyip, okşayabileceğiniz oyunu sunana android 7.0 kedi emojisi ile oyuna ulaşmanızı ve kısayol yapmanıza olanak tanır.

 





PAYLAŞ