Android 7.0 Nougat İle Bildirimler Çok Daha Kullanışlı Olacak - Haberler - indir.com

Android 7.0 Nougat İle Bildirimler Çok Daha Kullanışlı Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-26 14:30:49
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Teknoloji

Yeni işletim sistemi olan Android 7.0 Nougat beraberinde bildirim sistemiyle alakalı bazı yenilikleri de getiriyor. Android kullanıcılarının dört gözle beklediği ancak bazı Android kullanıcılarının gereksiz nedenlerden dolayı edinemeyeceği Android 7.0 Nougat güncellemesi ilk önce Nexus cihazlar için birkaç günde olacağa benzemektedir. Android 7.0 Nougat işletim sisteminin bazı önemli özelliklerinde beta süreçleri başarıyla tamamlanarak denemeyi geçmeyi başardı. Android kullanıcılarının cihaz kullanımının daha pratik ce güvenli olmasını sağlayacak olan Android 7.0 Nougat kullanıcıların işini daha da pratikleştireceğe benzemektedir. Siz de Android 7.0 Nougat işletim sisteminin sunduğu yenilikleri merak ediyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz.

Android 7.0 Nougat ile Bildirimler Üstünden Mesajları Cevaplayabilirsiniz

IOS işletim sistemlerinde karşımıza çıkan ve daha önce pek çok Android işletim sisteminde de kullanılmaya çalışılan hızlı yanıtlama sistemi Android 7.0 Nougat ile karşımıza çıkmaktadır. Bu işletim sistemi sayesinde Android ara yüzünde uygulamaları açmadan bildirimler üzerinden cevaplama imkânı elde edeceksinizdir.

Daha Sade Bildirimler

Bildirimler standart haline yakın olsa da daha sade şekilde görüntülenecektir. Düz tasarımla kullanımı basitleştirilecek ve tasarımsal olarak da öne çıkacak olan bildirim alanında bildirimler hakkında daha fazla detay görülebilir. Android 7.0 Nougat size aynı zamanda görmek istediğiniz ve görmek istemediğiniz bildirimleri seçme hakkı da sunar.

Android 7.0 Nougat'ta bulunan Peek özelliği

İşletim sisteminin sunduğu en büyük avantajlardan birisi Peek özelliğidir. Bir bildirim uzun süre basılı tutulduğunda peek özelliği devreye giriyor. Bu özellik ile uygulamayı açma ihtiyacınız olmadan bildirimler hakkında tüm detayları görebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra bildirimleri engelleme veya çeşitli her türlü ayarlamaları yapmak hakkına da sahip oluyorsunuz.

Yeni Özelleştirilebilir Görüntü ve Mesaj Tarzları

İşletim sistemi size mesaj stillerinizi özelleştirebilme imkanı vermektedir. Bildirim ekranı için özelleştirebildiğiniz ekranda istediğiniz ayarlamayı yapabilirsiniz. İlerleyen günlerde geliştiricilerin yapacağı yeniliklerle bu uygulamalar daha da kullanışlı hale gelecektir. Android 7.0 Nougat'ın yenilikleri sadece bildirimlerle sınırlı kalmayıp size farklı telefon sunmaktadır. Üreticilerin kendi ara yüzlerini katacağı yenilikler de sizi bekler.

 





PAYLAŞ