Amerikan Futbol Oyunu Madden NFL Mobile Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

Amerikan Futbol Oyunu Madden NFL Mobile Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

ABD'de en popüler spor kategorileri arasında yer alan Amerikan Futbolu, Madden NFL Mobile ile birlikte mobil cihazlarımıza geldi. Electronic Arts tarafından geliştirilen yapımda aksiyon ve tempo dolu bir oyun deneyimi sizleri bekliyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirmeye sunulan ve tam bir NFL deneyimi yaşayabileceğiniz Madden NFL Mobile'da tek amacınız; Madden NFL liginde şampiyon olmak. Bunun için oyun içerisinde yer alan geçmiş veya yeni futbolculardan dilediğinizi seçerek kendi takımınızı kuracak ve farklı modlarda yapılan karşılaşmalarda mücadele edeceksiniz.

Madden NFL Mobile

Madden NFL Mobile'da 16 maçlık sezon, Super Bowl, farklı ödüllerin yer aldığı anlık etkinlik ve arkadaşlarınızla kafa kafaya maçlar yapabileceğiniz çevrimiçi mod yer alıyor.

Kontrollerin analog dokunmatik tuşlar yardımıyla gerçekleştirildiği oyunda ayrıca hamlelerinizi daha hızlı yapabilmeniz için bir de aksiyon butonu bulunuyor.

Yeni nesil Amerikan futbol oyunu olarak lanse edilen ve HD kalitesindeki grafikleriyle dikkati çeken Madden NFL Mobile'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Madden NFL Mobile Tanıtım Videosu


PAYLAŞ