Aksiyon Oyunu Teenage Mutant Ninja Turtles Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Aksiyon Oyunu Teenage Mutant Ninja Turtles Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Nickelodeon tarafından mobil platformlar için geliştirilen Teenage Mutant Ninja Turtles, Leonardo, Michelangelo, Donatello ve Raphael gibi karakterle düşmanlara karşı mücadele vereceğiniz eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur.

Efsanevi Ninja Kaplumbağalar'ın önümüzdeki günlerde yeniden vizyona girecek olan yeni filmden çizgi film havasında uyarlanan oyunda temel amacınız; Shredder'in himayesindeki mutantların istila ettiği New York şehrini korumak olacak.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Kaplumbağalardan dilediğinizi seçerek başlangıç yapacağınız oyunda düşmanlarınızı sahip olduğunuz silahlarla ya da Splinter ustadan öğrendiğiniz dövüş taktikleriyle yenebileceğiniz gibi oyunda elde edeceğiniz altın ve kristaller ile de karakterinizin yeteneklerini geliştirebilir, yeni silahların kilitlerini açtırabilirsiniz.

En güçlü vuruşlarınızı cihazınızın ekranı üzerinde sürükleme hareketleri yaparak gerçekleştireceğiniz oyunda, düşmanların yaptıkları hamlelerden kaçmak içinse ekrandaki boş alanlara tıklamanız gerekiyor.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Sonsuz düşman ve hikaye olmak üzere iki farklı modun yer aldığı oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazlarınıza indirebileceğiniz gibi Teenage Mutant Ninja Turtles Tanıtım Videosu'nu da izleyebilirsiniz.

Oyun hem App Store hem de Google Play'de 8.49 TL fiyat etiketine sahip olup, oyun içi satın alma seçenekleri sunmaktadır.




Teenage Mutant Ninja Turtles Tanıtım Videosu


PAYLAŞ