Aksiyon Dolu Denizaltı Savaş Oyunu: Abyss Attack (Video) - Haberler - indir.com

Aksiyon Dolu Denizaltı Savaş Oyunu: Abyss Attack (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geliştirdiği mobil oyunlar ile adından sıkça söz ettiren Chillingo tarafından hazırlanmış olan Abyss Attack, deniz altındaki büyüleyici dünyayı keşfederken aynı zamanda düşmanlarla çarpışacağınız oldukça heyecanlı bir savaş oyunudur.

Ücretsiz olarak mobil platformlarda yayınlanan oyunda, 6 farklı denizaltı gemisinden dilediğinizi seçerek kontrolü ele alacak ve deniz altında ilerleyerek bu büyülü dünyayı keşfetmeye çalışacaksınız. Ancak ilerlerken karşınıza çıkan olan düşmanlarla da savaşmanız gereken oyunda silahlarınızı kullanarak düşmanları yok etmek için mücadele edeceksiniz.

Abyss Attack

80'den fazla bölümün yer aldığı yapımda her bölüm sonunda kazanacağınız bonuslar sayesinde denizaltı gemisini geliştirebilir ve kullandığınız silahları güçlendirebilirsiniz.

Son derece kaliteli grafiklere sahip olan ve kendinizi heyecan dolu bir aksiyonun içerisinde bulabileceğiniz Abyss Attack oyununu aşağıdaki bağlantıları kullanarak Android, iPhone ve iPad cihazınıza indirebilir, oyun için geliştirici tarafından yayınlanmış olan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Abyss Attack Tanıtım Videosu


PAYLAŞ