Akıllı Telefonunuz ile Seks Hayatınızı Güzelleştirmek Mümkün mü? - Haberler - indir.com

Akıllı Telefonunuz ile Seks Hayatınızı Güzelleştirmek Mümkün mü?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Dünyanın 1 numaralı cinsel sağlık markası Durex, devrim niteliğindeki ürünüyle dijital teknoloji alanına adım atıyor. Durex'in yeni dijital teknoloji ünitesi Durexlabs, dev mobil teknoloji buluşunu duyurmaya hazırlanıyor.

Durex'in değişen sosyal davranışlar ile mobil teknolojilerin özel hayat üzerindeki etkilerini ele almak üzere kurduğu Durexlabs ünitesi, markanın dijital pazara yönelik attığı ilk önemli adım oldu. Durexlabs, dijital teknolojiyi kullanarak geliştireceği ürünlerle, Durex'in geleneksel ürünlerinde olduğu gibi çiftlerin cinsel hayatlarını güzelleştirmeye odaklanacak.

DurexLab

Siren Mobile CEO'su, görsel sanatçı ve girişimci Susie Lee ile ortak geliştirilen, cinsel hayatlara damga vuracak ilk ürünün yakın bir tarihte pazara sunulacağını açıklayan Durexlabs, yeni buluşuyla kullanıcılara gerçek bir orgazm yaşattırmayı hedefliyor. 

Durex'in, cinsel uyarı ve dürtüler hakkındaki derin bilgisini dijital teknoloji ile buluşturmasının doğal bir süreç olduğunu vurgulayan Durex AR-GE Müdürü Richard Arnold; ''Modern alışkanlıklar ve günlük hayatta bağımlısı olduğumuz taşınabilir cihazlardan esinlenen pazar araştırmamız, teknolojinin cinsel yaşamda yer edinmesi konusunda derin bir merak olduğunu ortaya koyuyor'' dedi.

http://labs.durex.com/tr adresinden kayıt yaptıranlar, mobil dünyaya damga vuracak bu sürpriz buluşu deneyimleyecek kullanıcılar arasında yer alma fırsatı yakalayacak.





PAYLAŞ