Akıllı Saat Samsung Gear S Kasım'da Geliyor (Video) - Haberler - indir.com

Akıllı Saat Samsung Gear S Kasım'da Geliyor (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Akıllı saat konusunda Apple'ı kendisine rakip gören Samsung, bu pazarı kaptırmamaya kararlı gibi görünüyor. Zira Samsung, yeni akıllı saat modeli Gear S için nihayet çıkış tarihini ve fiyatını duyurdu.

İlk olarak Ağustos ayında yapılan lansmanda duyurulan Samsung Gear S hakkında bugüne kadar sadece teknik bilgiler yayınlanmıştı. Şimdi ise Samsung akıllı saate ait daha fazla bilgi verdi.

Samsung Gear S

Samsung tarafından dün yapılan açıklamaya göre; Gear S model akıllı saat ilk olarak Avustralya'da kullanıcılara sunulacak ve akıllı saatin fiyatı 450 dolar (499 Avustralya Doları) olacak.

ABD'de ise Samsung Gear S akıllı saat AT&T, Sprint, T-Mobile ve Verizon gibi büyük mobil operatörler aracılığıyla satışa çıkarılacak. Büyük ihtimalle Kasım ayında satışa çıkması beklenen saatin en dikkat çeken özelliği ise senkronizasyona ihtiyaç duymadan, dahili olarak 3G bağlantılı çalışabilecek olması.

Samsung Gear S, 2 inch Super AMOLED ekrana, çokça sensöre, GPS modülüne, basit bir arayüze ve çeşitli uygulamalara sahip olacak. Samsung Gear S için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Samsung Gear S Tanıtım Videosu


PAYLAŞ