Akıllı duş devri başlıyor! - Haberler - indir.com

Akıllı duş devri başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-11 00:57:01
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mutfak ve banyolar için sunduğu ürünlerle tanınan Moen, duş alma deneyimini baştan yazıyor. Akıllı evler için yeni bir seçenek olacak U by Moen Shower adlı ürün neler mi sunuyor? Akıllı telefon, hoparlör, ev cihazları derken şimdi karşımıza mutfak ve banyolar için sunduğu ürünlerle tanınan Moen, akıllı duş devrini başlattı.

U by Moen Shower ile akıllı duş deneyimi

U by Moen Shower, özelleştirilebilir duş Teknolojisi ve kişisel cihaz entegrasyonu ile duşunuzun sıcaklığını, zamanını ve güne nasıl başlayacağınızı kontrol etmenizi sağlıyor. Wi-Fi özellikli ve bulut tabanlı olan ürün iki ve dört çıkış seçenekleri sunuyor.

Hassas ve termostatik sıcaklık kontrolü için dijital su valfine sahip olan U ile 15 dereceden 50 dereceye kadar suyunuzun sıcaklığını ayarlayabiliyorsunuz. Ek olarak her iki versiyon da duş başlıkları, el duşları gibi iki veya dört duş cihazını kontrol edebiliyor.

Cihazın tüm ayarlar, iki çıkışlı versiyonda yedi düğmeyle, dört çıkışlı versiyonda ise dokuz düğmeyle elle yapılandırılabiliyor. Ek olarak önceden ayarlanmış iki profil de kullanılabiliyor. Ürünün 5 inç LCD ekranı renk tabanlı olarak durumla ilgili bilgilendirmeler sunabiliyor. Akıllı telefon uygulaması ile sıcaklık, duş süresi ve bildirim ayarlamalarını yapabilirsiniz.

U by Moen akıllı telefon uygulaması ise 12 ayrı ayar, isim atama, selamlamalar, sıcaklık, duş süresi ve bildirim ayarlamalarına sahip. Böylece örneğin sabah için ayrı, iş sonrası için ayrı ayarlamaları ailenizin her bir üyesi için gerçekleştirmeniz mümkün. Yapmış olduğunuz ayarlar akıllı telefon uygulaması, bulut ve duşun dijital kontrolünde güvenle saklanmakta.

Bakalım akıllı duş ürünleri kullanıcılar tarafından sahiplenilecek mi'





PAYLAŞ