Akche Uygulamasına Cortana Desteği Geldi - Haberler - indir.com

Akche Uygulamasına Cortana Desteği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bu yıl ilk defa düzenlediğimiz indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2014 Yarışması'nda 500 uygulama arasından birinci seçilen kişisel finans yönetim uygulaması Akche güncellendi.

Ülkemizin sınırlarını aşarak başta ABD olmak üzere pek çok yabancı ülkede Windows Phone kullanıcıları tarafından beğeniyle kullanılan kişisel finans takip uygulaması Akche bugün itibariyle yeni bir güncelleme aldı.

Akche Mali Hesap Yönetimi

Zamanlanmış ödemelerinizi hatırlamak için Hatırlatıcı bölümü, saydam canlı kutucuklar sayesinde hesaplarınızı başlangıç ekranında görüntüleyebilme, uygulama açılışında parola kontrolü ve tüm hesapların özetlerini görüntüleyebilme özellikleri Akche uygulamasına kazandırılan önemli yenilikler arasında yer alıyor.

Güncellemenin en dikkat çeken yanı ise Cortana desteği oldu. Sadece Cortana'yı destekleyen Windows Phone modellerinde kullanılabilen bu özellik sayesinde uygulamayı açmadan komut vererek bütçenizi görüntüleyebilir, gelir-gider kaydı yapabilir ve hesaplar arası transfer gerçekleştirebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Windows Phone cihazlarınızda kullanabileceğiniz Akche uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ