AirMount uygulaması Mac üzerinden iPhone'a internetsiz erişim sağlıyor - Haberler - indir.com

AirMount uygulaması Mac üzerinden iPhone'a internetsiz erişim sağlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-21 11:15:47
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Akıllı telefon sektöründe öncü olan dünya devi iPhone yaptığı çalışmalarla kullanıcı kitlesine hızlı ve güvenli teknolojiyi sunmakla yetinmeyip her geçen gün çalışmalarına yenisini eklemeye devam etmektedir. Apple'ın üretimini yaptığı tüm elektronik cihazlarda sadece kendi ürettiği cihazlar arasında veri aktarımı sağlanmaktadır. Bunun en büyük nedeni ise cihazınıza dışarıdan gelebilecek her türlü virüse karşı cihazınızı korumaktır. Ancak iPhone ve diğer cihazlar arasında erişim sağlamak istiyorsanız bunun bir yolu daha bulunmaktadır. Yazımızda detaylı olarak bahsedilecektir.

iPhone ve Mac Arası erişim kolaylığı sağlamak

Apple üretimi olan iPhone ve Mac cihazlarınız arasında erişim sağlamak istiyorsanız ve bunda zorlanıyorsanız, artık zorlanmanıza gerek kalmayacaktır. iPhone'nunuzdan Mac'inize uzaktan bağlanmak ve erişim sağlamak için pek çok alternatif uygulama bulunmaktadır. Ancak kuracağınız erişim yolu ters yönlü erişim metodu olduğundan ters yönlü erişim için Airdrop'a seçenek olarak yayınlanan Airmount ile Mac bilgisayarınızdan iPhone'nunuz arasında kablosuz ve internetsiz erişimi sağlayabilirsiniz.

Airmont'un yeni lansmanı

iPhone ve Mac arasında erişim için kullanılan Airmont yeni lansmanı olan uygulamasını yayınladı. Airmont yeni uygulama lansmanında öncelikle fotoğraf ve videolara yer vermektedir. Fotoğraf ve videolara öncelik vermesinin nedenleri arasında kullanıcının önceliğini ve ihtiyaçlarını göz önüne almıştır. iPhone'un her yeni sürümünde giderek küçülen depolama alanlarıyla kullanıcıların fotoğraflarına ve videolarına daha çok yer açılmasını isteyen marka, önceliğini de bu yönde yaptı.

Uygulama Nasıl Kullanılacak'

Apple harikaları arasında erişim yapmanızı sağlayan uygulamalardan yararlanabilmek için iPhone cihazınıza IOS, Mac cihazınıza da MacOS uygulamalarını kurmuş olmanız gerekmektedir. Eşleşme için henüz patent bekleme aşamasında olan ve NearNet teknolojisini kullandığını belirten Airmont uygulamasını ilk defa kullanıyorsanız Bluetooth uygulamanızın açık olması gerekmektedir. Aynı zamanda Wi-fi bağlantınız olmalıdır. Mac cihazınızın araç çubuğunda yer alan kısa yol ile telefonunuza ait dosya oluşturuluyor. Bu kısa yoldan fotoğraf albümlerinize ve videolarınıza ulaşabiliyorsunuz. Airmont uygulamasıyla birlikte hem Mac'inizde hem de iPhone'unuzda Drive adında dosya oluşuyor. Bu alan sizin yeni depolama platformunuz oluyor. Bu alana istediğiniz her türlü belgeyi, dokümanı saklayabiliyorsunuz.  Ücretsiz olan uygulamanın bazı kısımları ücretlendirilmektedir.

 





PAYLAŞ