Ailece Müzik Keyfini Spotify Family Yaşatacak! - Haberler - indir.com

Ailece Müzik Keyfini Spotify Family Yaşatacak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Online müzik servisi Spotify bugün, kullanıcılarının hesaplarını aile bireyleri ve arkadaşlarıyla paylaşma imkanı sunan Spotify Family (Spotify Aile) özelliğini duyurdu.

Premium kullanıcılarının faydalanabilecekleri özellik sayesinde aile bireyleri tek bir fatura üzerinden en fazla 4 kişiye kadar Spotify Premium ayrıcalıklardan faydalanabilecekler. Kasım ayının ilk haftasında tüm dünya ile aynı anda Türkiye kullanıcılarına da sunulacak olan Spotify Family özellikleri şöyle;

Senin hesabın. Senin müziğin: Spotify Family sayesinde herkes kendi hesabına kavuşuyor. Kullanıcılar kendi çalma listelerinin ve tavsiyelerinin keyfini çıkarırken, istenilen her yerde müziğini dinleme imkanı buluyor.

Herkes için Premium üyelik: Spotify Family kullanan herkes Spotify Premium'un getirdiği tüm özelliklerden yararlanıyor. Spotify Family çevrimdışı müzik dinleme imkanı sunarken, istenilen şarkıyı, istenen zaman ve cihazda dinlemek mümkün hale geliyor. Kısıtlama ve reklamın olmadığı bu özellik, müzik dinlemeyi aile için bir keyif haline getiriyor.

Ne kadar kalabalık, o kadar keyifli: Aile sahibi olmanın masraflı olduğu durumlara alternatif olarak müzik dinlemek hem uygun, hem de keyifli bir alternatif olarak sunuluyor. Spotify Family sayesinde kullanıcıların aileden maksimum dört kişiyi kendi hesabına eklemesi mümkün oluyor. Her ek kullanıcı için Spotify Premium yüzde 50 indirimle kullanılıyor ve bu uygulama beş kişilik bir aile için aylık yalnızca 29,99 dolara mal oluyor.

Kim dinleyecek tartışmasına son: Spotify Family, dinlenecek müziğin seçimi ve diğer aile ferdi kendi müziğini dinlerken sizin müziğinizin kesilmesi sorunlarına çözüm sunmuş oluyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Spotify'ın içeriklerden sorumlu yöneticisi Ken Parks; ''Bu, kullanıcılarımız tarafından en yoğun sorulan özelliklerden biri. Bugün yaptığımız açıklamayla, ailelerin telefonlarında, evde ve yolda Spotify Premium'u her zamankinden daha da kolayca kullanmalarını sağlıyoruz.'' dedi.

İnternetten müzik dinlemenizi sağlayan Spotify uygulama ve yazılımlarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ