Age of Empires II için yeni DLC çıktı - Haberler - indir.com

Age of Empires II için yeni DLC çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-02 13:31:00
Editör : Galip Çiftçi
Kategori : Oyun

Strateji oyunlarından birisi olan Age of Empires II oyuncuları için yapımcılardan yeni bir haber geldi. Age of Empires II için yeni bir DLC yayınladığı bilgisi verildi.

Yıllar önce piyasaya sürülmüş olan Age of Empires II, gerçek zamanlı bir strateji oyunu olarak oyun dünyasına girmiştir. Çıktığı yıllarda oldukça ilgi gören bir oyun olan Age of Empires II, 2 milyon kopya satmayı başaran bir oyun olmuştur. Oyun, konu olarak Orta Çağ'da bulunan 13 İmparatorluğu işliyor. Orta Çağ konularının oyun dünyasında ilgi görüyor olması, oyuncular tarafından Age of Empires II beğenilen bir oyun oldu. Sevilen oyun son dönemlerde oyuncuları için yeni bir DLC yayınladı. Rise of the Rajas adlı yeni paketle beraber, oyunun dünyası daha da genişliyor.

1999 yılında piyasaya sürülen strateji oyunu Age of Empires II, çıktığı dönemlerin en popüler oyunlarından birisi olmayı başardı. İlk çıktığı dönemlerde, 2 milyon kopya satarak oyuncuların en sevdiği oyunlardan birisi olmayı başardı. Hala oynanan strateji oyunlarından birisi olan Age of Empires II, son dönemlerde oyuncuları için Rise of the Rajas adında yeni bir DLC yayınladı. Oyun geçtiğimiz yıllarda Steam'de yeniden satışa sürülmüştü. Bunun dışında, önceden iki adet ek paket de alan Age of Empires II HD, yeni ek paketle beraber aldığı ek paketlerin sayısını üçe çıkardı.

Yeni DLC paketi Rise of the Rajas, 19 Aralık tarihi itibariyle Steam üzerinden oyunculara sunuldu. Oyunun fiyatı ise 18 TL.





PAYLAŞ