9GAG'in Aksiyon Oyunu Redhead Redemption Çıktı! (Video) - Haberler - indir.com

9GAG'in Aksiyon Oyunu Redhead Redemption Çıktı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

İnternet dünyasının en popüler mizah paylaşım servisi olan 9GAG, mobil cihazlar için geliştirdiği aksiyon oyunu Redhead Redemption'u yayınladı. Adrenalin dolu bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan yapımda bol miktarda zombi bulunuyor.

İki kardeşin yani Havuç kafalı May ve silah ustası bebek George'un macera dolu hikayesinin konu edildiği Redhead Redemption'da; huzur dolu bir günde aniden evlerinin önünde beliren zombilerden dolayı iki kardeşin hayatları bir anda değişir. George'u sırtına alarak kaçmaya başlayan May, zombilerin kovalamasıyla zor duruma düşer ve bizlerin yardımına ihtiyaç duyar.

Redhead Redemption by 9GAG

Oyundaki asıl macera da bundan sonra başlar. Redhead Redemption'da amacımız; iki kardeşe yardım ederek kaçış esnasında yollarına çıkan engelleri aşmalarını ve peşlerinde olan zombileri yok etmelerine yardımcı olmaya çalışacağız.

2 boyutlu grafiklere sahip olan shooter türündeki yapım bizlere, dikey ilerlemeli bir oynanış sunuyor. Oyunda bir yandan zombileri yok etmeye çalışırken diğer yandan da engellere takılmadan ilerlemeye çalışacağız.

Redhead Redemption by 9GAG

Sokak kedilerinin de yer aldığı oyunda, bu kedileri toplayarak silahlandırabilir ve zombilere karşı savaşmalarını sağlayabilirsiniz. Farklı silah seçeneklerinin ve silahlarımızı geliştirebilme imkanımızın olduğu Redhead Redemption'da ayrıca bölüm sonu canavarları da bize zorlu bir oyun deneyimi yaşatacak.

Tamamen ücretsiz olarak Android akıllı telefon ya da tabletlerimizde oynayabileceğimiz aksiyon oyunu Redhead Redemption'u aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Redhead Redemption oynanış videosunu izleyerek oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Oyunun iOS sürümü ise önümüzdeki günlerde yayınlanacak.




Redhead Redemption by 9GAG Oynanış Videosu


PAYLAŞ