78 TL Değerindeki Oyun 24 Saat İçin Ücretsiz - Haberler - indir.com

78 TL Değerindeki Oyun 24 Saat İçin Ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-01 12:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Oyun

Fazlaca popüler olan XCOM serisinin bir yan oyunu olmuş olan ve serinin köklerinden farklı olan bir strateji ve aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan The Bureau: XCOM Declassified 24 saat için Humble Bundle'da ücretsiz oldu.

1950'lerin Noir havasını bizlere hissettiren ve taktiksel bir shooter olması ile birlikte büyük ilgi toplayan yapım, ortalamanın üzerinde puanlarıyla hayli dikkat çekmeyi başarmıştı. Özellikle X-Files stili konsepti ile (Eh, ne de olsa bir XCOM oyunu) işlenen hikayeyi siz de merak ediyorsanız bu ücretsiz oyunu kesinlikle denemelisiniz.

The Bureau: XCOM Declassified 24 saat için ÜCRETSİZ!

The Bureau: XCOM Declassified adlı yapımı ücretsiz olarak almak istiyorsanız yapmanız gerekenler gerçekten de çok basit. Buradan Humbe Store'un ilgili sayasına giderek ücretsiz oyununuzu hemen alabilirsiniz. Elbet bunun için öncelikle bir Humble Bundle hesabınızın olması gerekiyor.

Kullanıcı girişi yaptıktan sonrasında, derhal sağ tarafta yer edinen, 'FREE for a limited time!' kutusunun üzerine gelin ve normalde kıymeti 19.99 dolar (Steam'de 31 TL) olan The Bureau: XCOM Declassified'ı alın. Arkasından kullanıcı hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine ücretsiz Steam kodunuzgelecek.

 

 





PAYLAŞ