6 yıl sonra gelen GTA IV güncellemesi - Haberler - indir.com

6 yıl sonra gelen GTA IV güncellemesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-08 16:06:37
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Yaklaşık 6 yıl önce piyasaya sürülmüş olan Grand Theft Auto IV'e beklenmedik bir anda güncelleme geldi. Rockstar Games'in açıklamasıyla beraber, 6 yıl sonra GTA 4'e güncelleme geldiği öğrenildi.

Oyun dünyasında uzun süredir yer alan ve en sevilen oyunlardan birisi olan GTA serisi, çıkardığı her oyunuyla oyuncularda farklı bir etki yarattı. Çıkardığı serilerinin üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen, seriler günümüzde de hala oynanmaya devam ediyor. 6 yıl önce piyasaya sürdüğü serilerinden birisi olan GTA IV, bunlardan birisi. 6 yıl önce piyasaya sürülmesine rağmen hala oyuncuların oynadığı oyunlar arasında yer alan GTA 4 hakkında yeni bir haber de geldi. Uzun zaman sonra Rockstar Games, GTA 4 için güncelleme yayınladığını duyurdu.

Oyun dünyasının en kalıcı serilerinden birisi olan GTA serisi, oyuncularının karşısına yeni sürprizlerle çıkmaya devam ediyor. GTA V'i yaptığı güncellemelerle sürekli yeni tutmayı başaran Rockstar Games, 6 yıl önce piyasaya sürdüğü serisi GTA IV için de güncelleme yayınlayacağını açıkladı. Oyuna, bundan önceki son güncelleme 2010 yılında gelmişti. Şimdi oyun için geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme yayınlanmasının ardından, oyun günümüz sistemindeki oyunlarla daha uyumlu hale getirildi. Oyunla alakalı yapılan olumsuz eleştirilerin takipçisi olan Rockstar Games, bu eleştirileri göz önünde bulundurarak düzenlemeler yaptı. Güncellemenin ardından oyunda yer alan değişikliklerin tamamı şu şekilde;

- Windows Live ile Games for Windows'a girişte yaşanılan sıkıntılar için "WTV270" kodu eklendi.

- Windows 8, 8.1 ve 10 işletim sistemleri için tam destek geldi.

- Kontrol cihazı ayarlarına Kontrol Cihazı resmi eklendi.

- 60 FPS'yi geçtiğiniz takdirde "Out of Commission" görevini bitirmenizi engelleyen hata düzeltildi.

- 2GB ve üzeri grafik kartları için aylarda bulunan "hafıza aşımı" hatası düzeltildi.

- Modern ve yeni grafik kartları yüzünden görsel ayarları değiştirmeyi engelleyen hata düzeltildi.

- Çeşitli çözünürlüklerde ortaya çıkan harita imleci hatası düzeltildi.

- "drawlist overflow" hatası düzeltildi. Yani görüş açısındaki o noktalanmalar.

- Oyundaki performanslar arttırıldı.

 





PAYLAŞ