6. Global Webit Kongresi'nin Konuşmacıları Belli Oldu - Haberler - indir.com

6. Global Webit Kongresi'nin Konuşmacıları Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Dünya çapında önemli etkinlikler arasında gösterilen 6. Global Webit Kongresi'ndeki konuşmacılar belli oldu. Konuşmacı olmak için oylamaya katılan 1100'den fazla aday arasından seçilen 5 şanslı konuşmacıyla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Teknoloji ve dijital dünyanın önde gelen uzmanlarının konuşma yapmak için can attıkları etkinliklerden birisi olan Webit'te, 1100'den fazla aday konuşmacı olmak için başvuruda bulundu. Konuşmacılar için son çağrının yapıldığı son iki haftada bile 312 başvuru alan oylamada 53 binden fazla kişi oy kullanarak, konuşmacı olacak 5 şanslı ismin belirlenmesine katkıda bulundular.

1-2 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan 6. Webit Global Kongresi, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya'nın teknoloji ve dijital sektörlerini bir araya getirecek.

Webit

İşte seçilen 5 şanslı konuşmacı;

Segments Web Strateji Uzmanı ve Yatırımcı Ivo Radulovski, The Dijital Loop Kurucu Ortağı Ivan Hernandez, Cisco Systems Her şeyin İnterneti, Sağlık, Finans ve Perakende Birimleri Genel Müdür ve Başkan Yardımcısı Vishal Gupta, Coca Cola Company'den Avrasya ve Afrika Dijital Grup Direktörü Mariano A. Bosaz, profesyonel konuşmacı Igor Beuker seçilen 5 isim arasında yer alıyor.

6. Webit Global Kongresi seçilen kişilerin yanı sıra birçok sektörde lider isimlerin de konuşmalarına sahne olacak. MasterCard CMO'su Raja Rajamannar, Nestle Dijital Marketing ve Sosyal Medya Global Lideri Pete Blackshaw, LEGO Sosyal Medya ve Araştırma Direktörü Lars Sillerbauer Andersen, SAP Pazarlama Başkan Yardımcısı Julie Roehm ve Ubuntu'nun kurucusu Mark Shuttleworth gibi isimlerle beraber çok sayıda üst düzey konuşmacı 6. Webit Global Kongres'nde sahne alacak.





PAYLAŞ