6. Global Webit Kongresi Başladı! - Haberler - indir.com

6. Global Webit Kongresi Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Telekomünikasyon, teknoloji ve pazarlama dünyasının öncülerinin yanı sıra 110 ülkeden 10 binin üzerinde katılımcı, 200'den fazla konuşmacı ve 300 akredite gazetecinin katılımıyla gerçekleşen 6. Global Webit Kongresi bugün başladı.

Dünyanın tek uluslararası dijital, teknoloji ve girişimcilik etkinliği olarak gerçekleştirilen Webit 2014 etkinliği, yatırımcılar, girişimciler ve dijital ekosistemde yer alan pek çok marka ile bu markaların üst düzey yöneticilerini bir araya getiriyor.

Webit 2014

Uluslararası pek çok konuşmacının sahne aldığı oturumların yapılacağı etkinlikte, kongre ve paneller, iş geliştirme imkanı sunan fuar alanı ve çeşitli yarışmalarla zengin bir teknoloji şölenine dönüşürken, ayrıca katılımcılara sektördeki lider isimlerle tanışma fırsatı da sunuyor.

Dijital Pazarlama ve İnovasyon Konferansı ile Geleceğin Liderleri Teknoloji Zirvesi başlıkları altında 2 ana temada gerçekleştirilen etkinlikte sitemiz indir.com'da sponsor olarak yer alıyor.

Webit

6. Global Webit Kongresi ile ilgili fazla bilgi sahibi olmak için http://webitcongress.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ