5 Yeni Nokia Telefon Tanıtıldı - Haberler - indir.com

5 Yeni Nokia Telefon Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-27 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Uzun süredir beklenen Mobil Dünya Kongresi 2018 başladı ve markaların yeni modelleri sahne almaya devam ediyor. Barselona'da gerçekleşen etkinlik ile HDM Global cephesinden Android ekosistemine 5 yeni akıllı telefon tanıtıldı. Nokia 7 Plus, Nokia 8 Sirocco, Nokia 6, Nokia 1 ve tuşlu Nokia 8110 modelleri sahnedeki yerlerini aldı. HDM Global şirketi saf ve güvenli Android deneyimini sunmak için Google tarafından tüm cihazlarını Android One kapsamında sunduğunu ifade etti. Bu Android cihazları haricinde 4G, Google Maps, Facebook ve Twitter gibi uygulamalara destek sağlayan Nokia 8110 cihazıda sunuldu. Gelin şimdi tanıtılan tüm Nokia cihazların detaylarına bakalım.

Nokia 8 Sirocco

Nokia'nın başarılı tasarıma sahip ve güçlü modeli Nokia 8 Sirocco cihazı etkinlik kapsamında karşımıza çıktı. Gelişmiş çift ZEISS lens kamera ve etkileyici ses performansı ile Nokia'nın bu zamana kadar ki en güzel cihazı olduğu belirtiliyor. Paslanmaz çelik yapısı ve kavisli cam özelliği ile oldukça dayanıklı olan modelde uçtan uca 2K 5.5 inçlik pOLED bir ekran yer alıyor. 3D Corning Gorilla Glass 5 korumasına da sahip olan model tasarım noktasında kullanıcıları memnun edecek.

Çift kamerası ile 2X optik zoom yapabilen modelin ikinci 13 megapiksellik kamerası daha yüksek kalite sunabiliyor.

Nokia 7 Plus

Barındırdığı Snapdragon 660 işlemcisi ile beraber çift arka ZEISS optik lenslere sahip olan modelin 12 megapiksellik geniş açı ve 13 megapiksellik zoom kameraları bulunuyor. 3800 mAh'lik batarya değerine sahip olan modelde 18:9 ekran yapısına sahip 6 inçlik Full HD+ bir çözünürlük bulunuyor. Nokia 7 Plus cihazının 2899 TL fiyat etiketi ile ülkemiz pazarında yer bulması bekleniyor.

Yeni Nokia 6

Bir önceki versiyonu ile oldukça başarılı bir performans sergileyen Nokia 6 yeni cihazı ile arttırılmış performans ve geliştirilmiş özellikleri ile dikkat çekiyor. Çift ZEISS optik kameraya sahip olan model USB-C hızlı şarj özelliği ve daha kompakt bir gövde ile geliyor. Android Oreo sistemine sahip olan modelde 2.5D ekran ve Snapdragon 630 mobil işlemci çipseti yer alıyor.

Nokia 6 Türkiye fiyatının ise 1699 TL rakamlarında olması bekleniyor.

Nokia 1

Tasarımı ile dikkatleri çeken yeni Nokia 1 modeli giriş seviyesi bir cihaz olarak geliyor ve Android Go işletim sistemine sahip durumda. Google Play store'dan hafif uygulamaların indirilebileceği bu cihazda Go Edition platformuna optimize olan uygulamaları açabileceksiniz.

Diğer modellerine göre giriş seviyesi yapıda olan Nokia 1 cihazında iki tonlu polikarbon ve kasa bulunuyor. Ülkemizde 699 TL fiyat etiketinden satışa çıkacak.

Nostalji Model Nokia 8110

Klasik tasarımlarına bir yenisini daha ekleyen HMD Global şirketi yenilenmiş Nokia 8110 cihazının da tanıtımını gerçekleştirdi. 4G özelliğine sahip olan bu cihazın yeni arayüzü ve kapaklı tasarım yapısı bulunuyor. Sahip olduğu 4G teknolojisi ile beraber Twitter, Facebook, Google gibi uygulamaları bu cihaz ile kullanmak mümkün olacak. Bu klasik tasarımın 699 TL fiyat etiketi ile gelmesi bekleniyor.





PAYLAŞ