4chan'in Kurucusu Chris Poole Google'da Çalışacak - Haberler - indir.com

4chan'in Kurucusu Chris Poole Google'da Çalışacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-03-09 09:47:18
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Teknoloji

İnternetin kendine özgü forumlarından olan 4chan'in kurucusu Chris Poole, kendi blogu üzerinden Google'a katıldığını duyurdu.

2003 yılında kurulan, kullanıcıların anonim olarak paylaşım yaptı görsel ağırlıklı forum olarak nitelendirilen 4chan'in kurucusu Chris Poole kendi blogu üzerinden yaptığı resmi açıklama ile Google'a katıldığını duyurdu.

4chan ünlü olmasının yanı sıra aslında kötü bir şöhretede sahip. Geçtiğimiz yıllarda meydana gelen ünlülerin iCloud hesapları hacklenmesi ve özel fotoğraflarının paylaşılması olayında 4chan görüntülerin ilk paylaşıldığı yer olmuştu.Chris Poole ise site yönetiminden Ocak 2015 itibari ile ayrılmıştı.

Facebook, Twitter ve diğer sosyal platformlar kadar popüler olmak için çaba sarferden Google, yaptığı çalışmalardan istediğini bulamadı. Başarısız olduğunun en büyük kanıtlarından biri olan Google+ platformunu geliştirmek isteyen Google, sosyal platformlardan sorumlu olan yeni bir kişiyi kadrosuna dahil etmek istemiş ve Chris Poole ile anlaşmış.

Chris Poole'un yeteneklerinden yararlanmak isteyerek onu işe alan Google, sosyal platformlarını Chris'in eline bırakacak. Chris, Google'ın Yayınlar, Foroğraflar ve Paylaşımlar Başkan Yardımcısı Bradley Horowitz ile birlikte çalışacak.





PAYLAŞ