4000 Dolara MP3 Çalar mı Olur? - Haberler - indir.com

4000 Dolara MP3 Çalar mı Olur?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-20 08:58:57
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Lüksü lüks olarak yaşamak isteyenler için teknoloji ve lüksün bir arada olduğu 4000 dolarlık Mp3 üretildi. Evet, yanlış duymadınız, tam olarak 4000 dolar fiyata sahip olan Mp3 altın kaplamalı olarak kullanıcılara sunulacaktır. Teknolojinin her geçen gün daha da ilerlemesi ve yeni ürünlerin çıkmasının yanı sıra müzik dinlemek için kullanılan mp3'ün yerinin henüz başka cihazlar dolduramadı. Teknoloji firmaları da bunu bildikleri için mp3 üretimine devam etmektedirler. Teknoloji devi olan Sony'de böyle bir çalışmaya imzasını attı. Marka mp3'e farlılık katarak altın kaplamalı olarak kullanıcılara sundu. Bu da tabi hem teknolojik ürünlerin bir arada kullanılması hem de altın kaplamanın bir arada kullanılması nedeniyle cihazın fiyatının yüksek olmasını sağladı. Sony ürettiği mp3 modeli için 4000 dolar isteyerek kullanıcıları şaşkınlığa uğrattı.

4000 dolarlık Walkman

Berlin'de düzenlenen IFA 2016 kapsamında yapılan fuarda teknolojik ürünler tanıtıldı. Pek çok firmanın birbirinden güzel ve ilginç tasarımlarıyla şekillendirdikleri teknolojik ürünler kullanıcıların ilgi odağı olurken, fuarda 4000 dolarlık fiyatıyla Sony'nin üretimi olan altın kaplamalı Walkman dikkatleri üzerine çekti. Sony bu üretimiyle daha çok yüksek bütçeli kişilere hitap etmektedir. Firma çalışmasını yaparken altın kaplama kullanmasının nedeni de yüksek bütçeli kişilere hitap etmek isteğidir.

Her kesime değil yüksek bütçeli kesime hitap eden altın kaplamalı Walkman

Geçtiğimiz günlerde Berlin'de IFA 2016 teknoloji fuarında tanıtımı yapılan Sony'nin üretimi olan teknoloji, lüks ve şıklığı bir arada toplayan ürün Mp3 pek çok kişinin ilgi odağı olmayı başardı. Walkman öncelikle fiyatıyla herkese hitap etmemekle beraber bazı özellikleriyle de her kullanıcıya hitap etmemektedir. Yüksek çözünürlüklü müzik dinlemek isteyen müzik tutkunlarına hitap eden cihazda Hi- Fi ses kalitesi kullanıldı. Tasarımında da altın kaplama seçilen Sony gösterişli olmasının yanı sıra oldukça da pahalıdır. Cihaz 4000 dolar üzerinden satışa sunularak yüksek kesimin alabileceği türdendir. Son yıllarda bilgisayar ya da akıllı telefonlarda olan müzik dinleyiciler sayesinde MP3 çalarlara ihtiyaç olmasa da Sony çılgınlık yapıp lüks olan Mp3 üretti.







PAYLAŞ