4 Kameralı Nokia 8 Sirocco Konsepti Yayınlandı - Haberler - indir.com

4 Kameralı Nokia 8 Sirocco Konsepti Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-20 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir süre önce taslak planları ortaya çıkan Nokia 8 Sirocco akıllı telefonuna dair yeni bir konsept videosu yayınlandı. Konsepte göre 4 kamera sistemine sahip olan yeni Nokia cihazının oldukça şık bir cihaz olduğu gözüküyor. Yaklaşık bir hafta önce ABD FFC belgelerinde ortaya çıkan HDM Global'ın bu yeni modelinin Nokia 8 Sirocco adına sahip olması bekleniyor. Bu yeni model hakkında henüz net bir bilgi olmasada cihaza dair tahmini özellikler ortaya çıkmaya başladı. Concept Creator tarafından Nokia kullancııları için yayınlanan konsept tasarım videosu YouTube üzerinden yayınlandı.

Konsept olan Nokia 8 Sirocco modelinin diğer amiral gemisi modellerde olduğu gibi metal bir gövde ve cam bir arka yüzeye sahip olarak gelmesi bekleniyor. İlk gelen bilgilere göre model 5.5 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak ve 18:9 ekran formatında olacak. Sirocco serisi Nokia serisinin köşeli bir tasarıma ve ince çerçevelere sahip olması bekleniyor. Cihazın arka yüzeyinde ise HDM Global'ın diğer modellerinde tercih ettiği Zeiss markalı kamera lenslerini görüyoruz.

Çift kamera yapısına sahip olan modelde tek bir flaş ve dikey konumlandırılmış kamerayı görüyoruz. Arka kameranın portre moduna sahip olması beklenen cihazın detaylı konsept videosuna aşağıdan erişebilirsiniz.





PAYLAŞ