3D RPG Oyunu Mobius Final Fantasy Mobil Versiyonları Yayınlandı - Haberler - indir.com

3D RPG Oyunu Mobius Final Fantasy Mobil Versiyonları Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-24 14:12:10
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Akıllı Telefonlar

Oyun severlerin yakından tanıdığı Play Station oyunu  Mobius Final Fantasy, artık sadece PS platformalrında değil mobil cihazlarda da oynanabilecek.

Oyun tutkunlarının yakından takip ettiği oyun dünyasında, bir yenilik daha geldi. Bu yenilik en çok da, mobil oyun tutkunlarının hoşuna gidecek.  Herkesin yakından bildiği ve severek oynadığı oyunlardan birisi olan Mobius Final Fantasy oyunu, artık Play station ve PC platformları dışında da oynanabilecek. PS3 ve çerimdışı tüm Mobius Final Fantasy oyunları, mobil cihazlar için uyumlu hale getirilecek ve bundan sonra telefonlarınızda da bu oyunun keyfini yaşayabileceksiniz.

Square Enix, mobil oyun tutkunlarının hoşuna gidecek bir haberle gündeme geldi. yeni ve ücretsiz olarak uygulama mağazalarındaki yerini alacak olan oyun, 3 boyutlu grafiklerle, iOS ve Android kullanıcılarına sunuldu. Geçmişte de PS3 platformunda efsane olan oyun, Mobius Final Fantasy, şimdi de mobil cihazlarda efsane olmaya hazırlanıyor. Tamamen akıllı telefonlara özel tasarımlara yönelmeye başlayan Square Enix'in piyasaya sürdüğü oyun, şimdiden kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görmeye başladı bile. Konsol seviyesine yakın denecek adar iyi grafiklere sahip oyun, kolay oynanabilir bir yapıya da sahip. Oyunun geçmiş yıllarda bir efsane olması, şu an mobil platformlarda bu kadar ilgi görmesinde büyük rol oynuyor. Oyunun eski fanatikleri de, mobil platformlarda en çok ilgi gösterenler arasında. Oyunun senaryosunu yine, geçmişte Final Fantasy oyunun senaryosunu yazan kişi yazdı. 2015'ten beri bu oyununun çıkacağı konuşulurken, oyuncular heyecanla müjdeli haberi bekliyorlardı ve sonunda geçtiğimiz hafta içerisinde çıkan oyuna, tüm Final Fantasy hayranları kavuştu.

Android ve iOS işletim sistemleri için ücretsiz olarak yayınlanan oyun, kısa sürede gördüğü yoğun ilgi sebebiyle RPG tarafından önemli bir yere sahip oldu. Siz de bu efsane oyunun keyfini sürmek istiyorsanız, aşağıdaki linklerden ücretsiz olarak oyunu indirebilirsiniz.

 





PAYLAŞ