31 TL Değerindeki Steam Oyunu Ücretsiz Oldu! - Haberler - indir.com

31 TL Değerindeki Steam Oyunu Ücretsiz Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-20 17:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Oyun

Büyük oyuncu kitlesine sahip oyunlar için ücretsiz kampanyalar yapan ve adından sıkça duyurmayı başaran GOG.com'un yaptığı son kampanya yine çok ses getirdi!

The Witcher serisi ile ününe ün katan CD Projekt Red'in platformu olan GOG.com'da bugün bir oyun kısa süreliğine ücretsiz! Steam'de 31TL'ye satılan Oxenfree, GOG.com üzerinden kısa süreliğine tamamen indirilebilir. 15 Ocak 2016 yapımı olan bu oyun çıktığından beri oyuncuların olumlu değerlendirmelerini alıyor.

Oxenfree Nasıl Bir Oyun?

Oxenfree oyununda bir grup arkadaş, farkında olmadan hayali bir çatlak açıyor ve onları bekleyen gerilim, aksiyon dolu bir maceraya atılıyorlar.

Oxenfree'yi Nasıl Ücretsiz İndiririm?

Kısa süreliğine GOG.com üzerinde ücretsiz olan Oxenfree'yi indirmek için öncelikle GOG.com üyeliğinizin olması lazım. Eğer üyeliğiniz yoksa öncelikle üyelik açmalısınız. Üyeliğinizi açtıktan sonra buraya tıklayarak açılan sayfada "GET IT HERE" yazan bir buton göreceksiniz, işte o butona tıklayın.

Oxenfree Nasıl Ücretsiz İndirilir?

"GET IT HERE" yazan butona tıkladıktan sonra sayfanın en üstünde bir yer açılacak ve orada da "GET FOR FREE" yazan butona tıklayacaksınız.

Oxenfree Nasıl Ücretsiz İndirilir?

Ve tamam! Oyun hesabınıza eklendi. Artık GOG istemcisini indirip Oxenfree'yi ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Oxenfree Nasıl Ücretsiz İndirilir?





PAYLAŞ