30 Dolar Fiyatlı Android Go Sistemli Telefonlar Geliyor - Haberler - indir.com

30 Dolar Fiyatlı Android Go Sistemli Telefonlar Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-03 18:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google'un düşük donanım özelliklerine sahip akıllı telefonlar için geliştirmiş olduğu Android Oreo Go adlı sürümü hafif ve sade yapısı ile dikkatleri çekiyor. Şimdi ise Android'in bu hafif sürümü olan Oreo Go destekli cihazları Hindistan sonrasında tüm dünya genelinde satışa sunulmaya hazırlanıyor. Kısa süre öncesinde 30 dolar fiyat etiketlerine sahip olarak telefon pazarının az gelişmiş olan kesimlerinde piyasaya sürülen Android Go projeli bu akıllı telefonlar yakında tüm bölgelerde satışa sunulacak. Özellikler anlamında 1 GB RAM ve altındaki akıllı telefonlarda akıcı bir deneyim sunmak adına geliştirilen bu işletim sistemi sektöre yeni bir gelişim katabilir.

Özellikle fiyat performans ürünleri içinde tercih edilebilecek olan Android Go işletim sistemi 30 dolarlık fiyat etiketlerine sahip ve bütçesi kısıt olan kullanıcılar için birer çözüm aracı diyebiliriz. Gelen bilgilere göre Hindistan üzerinde Karbonn, Intexx ve Lava gibi şirketler 30 dolarlık akıllı telefon modelleri üretiyorlar. 2018'de ise bu cihazlar Android Go işletim sistemi ile çıkışlarını gerçekleştirecekler. Android Go işletim sistemine sahip cihazlar daha çok 720P ekran, Snapdragon 212 çipset ve 1 GB RAM gibi özelliklere sahip durumdalar.

Diğer sürümler gibi Android Go işletim sisteminde tüm Android uygulamalar bulunmayacak. Bunun aksine düşük perfrmans ile çalışan Lite uygulamaların yer alması bekleniyor. Bakalım Android Go işletim sistemli bu cihazları ülkemizde görecekmiyiz.





PAYLAŞ