30 Bin Dolarlık Pırlanta Kaplı Apple Watch Satışa Çıktı! - Haberler - indir.com

30 Bin Dolarlık Pırlanta Kaplı Apple Watch Satışa Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Hatırlarsanız Apple yaklaşık 3 ay önce akıllı saat Apple Watch'ı tanıtmıştı. Aynı etkinlikte 18 ayar altın kaplama Apple Watch da görücüye çıkmıştı. Şimdi de Mervis Diamond adlı bir şirket pırlanta kaplı Apple Watch'ı satışa çıkardı.

Mervis Diamond adlı değerli taş satış firması tarafından üretilen özel yapım Apple Watch tam 30.150 dolar fiyat etiketine sahip. Apple ile herhangi bir ortaklığı bulunmayan firma bu özel üründen sadece 5 - 10 adet arasında üretecek. Firma adına açıklama yapan Jonathan Mervis, ürünün sınırlı sayıda üretilecek olmasının fiyatı belirlediğini söylüyor.

Pırlanta Kaplı Apple Watch

30 bin dolarlık Apple Watch'ın gövdesi gül renginde 18 ayar altın kaplı, kayışı 8 sıradan oluşuyor ve toplam 15 karatlık pırlanta ile kaplı. Saat üzerinde kullanılan pırlantaların hepsi sınıflandırılmış ve üstelik GIA (Gemological Institute of America) sertifikalı.

Alıcılar istedikleri takdirde saati platinyum ya da beyaz altın kaplı olarak da sipariş edebiliyorlar. 30 bin dolarlık pırlanta kaplı akıllı saat Apple Watch hakkında daha detaylı bilgi almak ve ön sipariş vermek isterseniz Mervis Diamond'un saat için hazırladığı ön sipariş sayfasını ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ