3 Boyutlu Aksiyon Oyunu: The Respawnables (Video) - Haberler - indir.com

3 Boyutlu Aksiyon Oyunu: The Respawnables (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Son sürat aksiyon oyunu arayan mobil kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz The Respawnables, üç boyutlu grafikleriyle çevrimiçi ve çevrimdışı oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunudur.

Digital Legends tarafından geliştirilen, Zynga tarafından da dağıtımı yapılan oyunda yapay zeka tarafından yönetilen düşmanlara karşı savaşacak ve onları öldürmek için mücadele edeceksiniz.

The Respawnables

Çevrimiçi olarak arkadaşlarınıza ya da diğer oyunculara karşı da oynayabileceğiniz oyunda, en çok düşmanı öldürerek en yüksek puanı alabilir ve oyunun galibi olarak adınızı skor tablosuna yazdırabilirsiniz.

Oyun içerisinde yapacağınız her başarılı karşılaşma sonrasında kazandığınız tecrübe puanlarını paraya çevirebileceğiniz gibi bu sayede yeni silahlar, kostümler satın alabilir ve karakterinizin gelişimini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bölümlerin kilidini de açtırma şansına sahip olacağınız yapımda 100'den fazla bölüm bulunuyor.

Üçlü boyutlu mükemmel çizgi grafiklerle tasarlanmış ve eğlenceli bir aksiyon oyunu deneyimi yaşayabileceğiniz The Respawnables'i, aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android, iPhone ya da iPad cihazlarınıza indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




The Respawnables Tanıtım Videosu


PAYLAŞ