258 Bin Dolarlık Pokemon Temalı Saat Tanıtıldı - Haberler - indir.com

258 Bin Dolarlık Pokemon Temalı Saat Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-23 15:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Son zamanlarda artan akıllı saat modelleri sonrasında bazı ünlü markalardan ilginç tasarım ve yapıya sahip saatler görmeye başladık. Bu markalardan birisi olan Romain Jerome geçtiğimiz günlerde 20 bin dolarlık fiyat etiketine sahip Pikachu saati satışa sunulmuş ve oldukça lüks bir cihaz olarak gözüküyordu. Ancak bu saat üreticisi yeni bir Pokemon temalı saatini piyasaya sürdü. Romain Jerome ve Pokemon Company International iş birliği ile beraber özel tasarım Pokemon saati tüm kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Tourbillon serisi bu saatlerin gövdelerinde Pokemonlardan bulunan bir kolaj tasarımı bulunuyor. En dikkat çekici noktayı ise Pikachu'ya ayıran Romain Jerome markası ilk nesil olan Pokemon saatlerin kullanım noktalarında oldukça cömert davranmıştı. Bu noktada ise saat mekanizması üzerinde bir şimşek sembolü ile dikkat kene bu saat 48 mm'lik mat siyah bir gövdeye sahip olarak geliyor. Pokemon kabartmalarına sahip bir cihaz olarak gelecek olan saat siyah deri kayışa sahip ve Pokemon'nun ikonik logosundan esinlenerek mavi ve sarı reknklere sahip bir şerit dikişler tercih edilmiş durumda.

Romain Jerome markası tarafından sınırlı bir sayıda üretilecek olan bu saat daha önceki modeline göre fiyat rakamı anlamında oldukça arkasında bırakacak. Yurt dışı üzerinde 2580 bin dolarlık fiyat etiketi ile satılacakolan bu Pokemon temalı saat daha çok pokemon hayranları tarafından tercih edileceğe benziyor. 20 bin dolarlık pokemon temalı diğer saatine göre bu model daha renkli duruyor diyebiliriz. Günlük yaşamda kullanılıp kullanılamayacağı konusu merak edilirken renkli ve karmaşık yapıya sahip bu saatin alıcıları olacaktır diye düşünüyoruz.





PAYLAŞ