2018'de Takip Edilmesi Önerilen 6 Yaratıcı YouTube Kanalı - Haberler - indir.com

2018'de Takip Edilmesi Önerilen 6 Yaratıcı YouTube Kanalı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-26 20:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

YouTube dünyasında binlerce yararlı kanal bulunmaktadır. Bizde sizlere bu içeriğimizde yeni yıl ile beraber mutlaka takip edebileceğiniz yararlı içerikler üreten 6 YouTube kanalını sizler için derledik. Henüz varlığından bile haberimiz olmadığı birçok yaratıcı içeriklere sahip YouTube kanalları bulunmaktadır. Listeleyeceğimiz YouTube kanallarının hepsi yabancı olup oldukça işe yarar işler ortaya çıkartmaktadırlar. Gelin şimdi hem eğlenceli hemde yararlı içerikler üreten bu YouTube kanallarına göz atalım.

Youtube indir

Yeni Yılda Takip Edilmesi Gereken 6 YouTube Kanalı

Full Charged

Geleceği oldukça açık olan YouTube kanallarından birisi olan Full Charged içerisinde elektrikli araçlar ve temiz enerji üzerine çalışmalar bulunmaktadır. Genel anlamıyla enerji üzerine yoğunlaşan bu kanalı buraya tıklayarak takip edebilirsiniz.

COOPH

Daha çok fotoğraf severler tarafından beğenilecek olan bu kanalda fotoğrafçılık üzerine oldukça yaratıcı içerikler bulunuyor. Sadece profesyonel makinalar değil, akıllı telefonlar ile de yapılabilecek birçok fotoğrafçılık hilesini bu kanalda bulabilirsiniz.

I Like To Make Stuff

Kendin yap kategorisinde yer alan bu kanalda daha çok ahşap ile yapılabilecek elektronik cihazlar ele alınıyor. Oldukça farklı planların bulunduğu bu kanalı ziyaret etmenizi öneririz.

The Q

Basit karton ve ahşap parçaları ile yapılabilecek maketler ve birçok içerikler üreten The Q kanalı yeni yıl ile beraber en takip edilesi içeriklerden birisine benziyor. Kürdan, karton, silikon tabancası gibi aletler ile kanalda birçok farklı şeyin üretildiğini göreceksiniz.

Techmoan

Eğer bir teknoloji severseniz tam size bir kanal diyebiliriz. Gündemde yer alan birçok ürünü ve eski teknolojileri kanalında bulunduran Techmoan ile teknoloji dünyasına giriş yapabilirsiniz.

Frog Leap Studios

Müzik severlere uygun olan bu kanalda metal müziğe yönelik birçok içerik göreceksiniz Yeni müzikler ve eğlenceli klipler ortaya çıkartan bu kanala bir göz atabilirsiniz.





PAYLAŞ