2018 Model CSGO'da Gelecek Olan Yenilikler - Haberler - indir.com

2018 Model CSGO'da Gelecek Olan Yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-21 11:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Valve cephesinden gelecek olan büyük bir güncelleme CS:GO'nun baştan aşağı değişmesini sağlayacak. Yapılacak olan güncelleme ile beraber 2018 model CS:GO'da köklü değişikliklerin olması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan silah güncellemeleri ile oyunun geliştirildiğini gösteren şirket şimdi ise CS:GO oynayış oranlarının düşmesi ile beraber yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Şu dönemlerde PUBG ve Fortnite gibi oyunların popüler olmasından sonra Valve'nin bu noktada oyununu tekrardan hareketlendirme kararını aldığını görüyoruz. Yeni güncelleme ile beraber gelecek başlıca özelliklerin şuan için Beta bölümünde aktif olduğunu söyleyelim.

Yapılan güncelleme ile oyuna birçok yeni özelliğin eklenmesi beklenirken bazı söylentilere göre CS:GO için Battle Royale modunun geleceği iddiaları bulunuyor. Battle royale eşyalarının CS:GO dosyaları arasında uzun bir dönemdir yer alması bu modun oyuna geleceği düşüncesini akıllara getiriyor. Ancak güncelleme ile beraber başlıca böyle bir mod gelecek mi ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Yapılan yenilikler ile oyun arayüzü ve oyun menüsünün tamamen değişeceği ifade ediliyor. Daha düz bir arka plan ile menünün sağ bölümde hareketli bir konumda olduğunu görüyoruz.

Daha sadeleştirilen menü kullanıcı deneyimli odaklı bir şekilde yenilenmiş durumda. Sağ bölümde profil resmi ile beraber arkadaşlar sekmesi ve seviye kısmı yer alıyor. Eski arayüze göre daha küçük bir kısıma sığdırılan yeni menünün orta bölümünde bir karakter modeli yer alıyor. Diğer yandan güncelleme ile ayrıca oyunda yer alan silahların 3 boyutlu bir şekilde incelenmesi mümkün kılınacak. Kasa açılıştarı tarafında ise oyunculara yönelik yeni eğlenceli animasyonların oyuna eklenmesi bekleniyor. İlerleyen dönemlerde CS:GO için sunulacak olan dev güncellemenin tüm detaylarını aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ