2017'nin En Popüler Oyunları - Haberler - indir.com

2017'nin En Popüler Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-25 02:16:03
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Mobil oyun dünyasının, 2017 yılında en popüler olan 5 oyunu;

PES 2018 PRO EVOLUTION SOCCER

Futbol oyunu severlerin en çok takip ettiği oyunlardan biri olan PES, video oyunları arasında oldukça popüler. Bu popülerlik aynı şekilde mobil oyun dünyasında da geçerli. Oyunun mobil versiyonu, Google Play üzerinde 10 milyon indirilmeye sahip.

Arena of Valor: 5v5 Arena Oyunu

Tencent Games imzalı Arena of Valor: 5v5 Arena Oyunu¸ MOBA türünde bir oyun ve bu tarzdan hoşlanan mobil oyuncular tarafından oldukça seviliyor. Oyunda üç hatlı bir harita yer alıyor ve bu haritalarda birçok kuytu köşeler bulunuyor. Ordunuza liderlik ederek, düşmanlarınıza karşı savaşınızı kazanmaya çalışıyorsunuz.

A Word Kelime Oyunu (Türkçe)

Kelime oyunu severler için Türkçe versiyonuyla oyunculara sunulan A Word Kelime Oyunu, en keyifli bulunan kelime oyunlarından biri. Oyunda size bir konu veriliyor ve arı peteğine benzer bir kutucuğun içerisine yerleştirilen harflerle, konuya uygun kelimeler bulmanız isteniyor.

Benim Konuşan Hank'im

Geçmişte oynanan sanal bebeklerin günümüz uyarlaması olan Benim Konuşan Hank'im, oyuncuların en sevdiği mobil oyunlar arasında. Size bebek olarak gelen Hank'e bakmanız, beslemeniz, oynamanız ve onu büyütmeniz gerekiyor.

TRT Köstebekgiller

Aynı zamanda bir çizgi film olan Köstebekgiller, çocuklar için özel olarak tasarlanmış ve geliştirilme aşamasında psikologlardan yardım alınmış bir oyun. Çocuklara analitik ve stratejik düşünme becerisi kazandıran yapımda, bir harita tamamlanması gerekiyor ve çocukların bunu yerin derinliklerini kazarak bulmaları isteniyor.





PAYLAŞ