2017'nin En İyi Batarya Ömrüne Sahip 5 Akıllı Telefonu - Haberler - indir.com

2017'nin En İyi Batarya Ömrüne Sahip 5 Akıllı Telefonu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-23 01:06:14
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Şimdilerde insanlar, gelişen teknolojiyle beraber birçok işini akıllı telefonlar aracılığıyla halledebiliyorlar. Bu da, birçok kişinin akıllı telefonlarda en çok önem verdiği noktalardan birinin pil gücü olmasını sağlıyor. Şirketler bunun için, daha büyük pil, daha kısa sürede şarj etme gibi çözüm önerileri sunup, yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürüyorlar. 2017 yılında çıkan akıllı telefonlarda bakıldığında, en uzun pil ömrüne sahip 5 telefon ismi şu şekilde sıralanabilir;

Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi Mi Max 2, batarya ömrü denildiğinde, 2017 yılı için ilk beş telefon arasında ilk sırada gösterilecek bir akıllı telefon, Xiaomi Mi Max 2, kullanıcılarına 17 saat 22 dakika kullanım süresi sunuyor.

LG X Power

LG, eskisine göre son çıkardığı telefonlarda beklediği başarıları yakalayamasa da, LG X Power modeliyle pil ömrü açısından ön plana çıkmayı başarıyor. LG X Power, listenin ikinci sırasında 15 saat 18 dakikalık pil ömrü ile yer alıyor.

BLU Studio Energy

5000 mAh pil gücüne sahip olan BLU Studio Energy kullanıcıları, cihazı 14 saat 53 dakika kullanabiliyorlar.

Motorola Moto Z Play Droid

Listenin 4. sırasında akıllı telefon dünyasında çok fazla konuşulmayan markalardan biri olan Motorola'nın Moto Z Play Droid modeli bulunuyor. Motorola Moto Z Play Droid 13 saat 43 dakika kullanım sunuyor.

Xiaomi Redmi 3S

Listenin son sırasında Xiaomi Redmi 3S yer alıyor. Xiaomi Redmi 3S sunduğu kullanım süresi ise 13 saat 39 dakika.





PAYLAŞ