2017'nin En Eğlenceli Oyunları - Haberler - indir.com

2017'nin En Eğlenceli Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-25 01:58:05
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Kendinize keyifli vakit geçirecek mobil oyunlar arıyorsanız, önerilebilecek 2017'nin en keyifli 5 oyunu şu şekilde;

Cooking Craze - A Fast & Fun Restaurant Chef Game

Yemek yapmayı seviyorsanız Cooking Craze - A Fast & Fun Restaurant Chef Game tam size göre bir oyun. Oyunda, müşterilerinizin siparişlerini bekleme süreleri dolmadan yetiştirmeniz gerekiyor. İlerledikçe farklı yemekler yapmaya başlıyorsunuz ve yetiştirmek daha da zor bir hal alıyor. Satışlardan kazandığınız altınlarınızla, hem yiyecekleri geliştirip daha fazla para alıyorsunuz hem de pişirme sürelerini hızlandırabiliyorsunuz.

Benim Konuşan Hank'im

Dünya çapında keyifle oynanan oyunlardan birisi olan Benim Konuşan Hank'im, 5 milyar indirmeye sahip. Oyunda size küçük bir köpek yavrusu olarak verilen Hank'e bakıp, onu büyütüyorsunuz.

Bubble Witch 3 Saga

Bulmaca oyunları arasında olan Bubble Witch 3 Saga balon patlatma oyunu. Sizden, balonları patlatarak, Cadı Stella'ya tutsak baykuşları kurtarması adına yardım etmeniz bekliyor. Bununla beraber ormandaki destansı evi inşa etmesi için de sizin yardımınıza ihtiyacı var.

Homescapes

Bir diğer bulmaca oyunu olan Homescapes'te, 3'lü eşleştirmelerle sizi verilen bölümleri geçmeniz bekleniyor. Her bölüm geçtiğinizde bir yıldız kazanıyorsunuz. Bu yıldızlar eski evinizin dekorunu değiştirmenize yardımcı oluyor.

Once Upon a Tower

Bir kulenin tepesinde tutsak olan ve ejderha tarafından korunan prensesin, muhafızları ve ejderhayı atlatarak kuleden kaçması gerekiyor ve bu konuda sizden yardım bekliyor.





PAYLAŞ