2017'de oyuncuları büyüleyecek en iyi 10 oyun - Haberler - indir.com

2017'de oyuncuları büyüleyecek en iyi 10 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-23 06:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

2016 yılı, oyun tutkunlarının birçok sevilen oyunla buluşmasına rağmen geçmiş yıllara göre biraz daha sakin geçen bir yıl oldu. Buna rağmen, birçok oyun oldukça ses getirmeyi de başardı ve ortaya iddialı yapımlar konuldu. 2016'nın bitmesiyle beraber de oyun severler gözlerini 2017 yılına çevirdiler. Geçen yıldan beri bu yıl çıkacağı bilinen ve yeni duyurularla beraber öğrenilen birçok oyun, merak içerisinde bekleniyor. Onlarca birbirinden farklı oyun firması, oyun severlerin heyecanını arttırmaya devam ediyor. Bu duyurulara bakıldığında, 2017 yılının oyun dünyası açısından renkli geçmesi ve birbirinden güzel yapımların oyuncularla buluşması bekleniyor. Bu yıl içerisinde çıkışını gerçekleştirecek birçok oyun bulunuyor. Fakat en çok beklenenlerden bazılarının yer aldığı bir liste hazırlandı. Hazırlanan listede şu yapımlar yer alıyor;

  1. Red Dead Redemption 2: Oyunun kesin çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Çıkışını, PlayStation 4, Xbox One platformları için gerçekleştireceği biliniyor. PC ile ilgili de henüz kesin bir bilgi verilmedi.
  2. Detroit: Become Human: PS 4 için çıkacak olan oyunun çıkış tarihi henüz bilinmiyor.
  3. Gran Turismo Sport: Henüz çıkış tarihi açıklanmayan yapım PS 4 için çıkışını gerçekleştirecek.
  4. Sea of Thieves: Xbox One ve PC için çıkacak olan oyunun henüz çıkış tarihi açıklanmadı.
  5. Days Gone: Kesin tarihi açıklanmayan yapım, PS 4 için çıkışını gerçekleştirecek.
  6. Tekken 7: 2 Haziran 2017'de PlayStation 4 , Xbox One, PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.
  7. Persona 5: 4 Nisan 2017 tarihinde, PlayStation 4, PlayStation için çıkışını gerçekleştirecek.
  8. Mass Effect: Andromeda: En çok beklenenlerden biri olan Mass Effect: Andromeda, 21 Mart 2017'de PlayStation 4, Xbox One, PC için çıkışını gerçekleştirecek.
  9. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands:  Yapım, 7 Mart 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, PC platformlarında çıkışını gerçekleştirecek.
  10. Horizon: Zero Dawn: Son olarak çıkış tarihi en yakın olan Horizon: Zero Dawn 28 Şubat'ta PlayStation 4 platformunda çıkışını gerçekleştirecek.




PAYLAŞ