2017 Yılında Apple, iPhone Satışlarında Rekor Hedefliyor! - Haberler - indir.com

2017 Yılında Apple, iPhone Satışlarında Rekor Hedefliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-07 09:16:59
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Teknoloji
iPhone 8 bu defa satış tahminleri ile gündeme geldi. iPhone 8 özellikleri ile birlikte Apple için satış rekoru yaşatacak. İşte iPhone 8 özellikleri!

Son dönemde özellikle de iPhone 6s'ten bu yana ki iPhone 7 ile de büyük düşüş yaşayan Apple'ın tökezlemeye başladığı bir gerçek. Bunun en büyük nedeni ise şüphesiz şirketin en çok gelir getiren ürünü iPhone'u üzerinde ciddi yeniliklere gitmeyişi. Ancak bu 2017 yılında değişecek gibi duruyor.

Apple'ın 2017 yılında duyuracağı yeni iPhone modeli ile ilgili isminin iPhone 8 mi yoksa iPhone 7s mi olacağı tartışmaları hala sürerken, güvenilir kaynaklardan yeni iPhone 8 bilgileri gelmeye de devam ediyor. Son olarak gelen bilgilere göre ise Apple, iPhone 8 satışları ile yeni bir rekora daha imza atabilir.

Bahsi geçen detaylara göre Apple, 2017 yılının Eylül ayında, 3 farklı iPhone modeli duyuracak. Bunlarda biri tamamıyla yenilenen tasarımı ile 10. yıla uygun bir model olacakken, diğer iki model iPhone 7 ve iPhone 7 Plus gibi benzer tasarım ile sunulacak. Ek olarak iPhone 8 ile birlikte arka tasarımda cam kullanımına geri dönülecek.

Her üç yeni iPhone modelinde, artık kablosuz şarj özelliğine geçiş yapılacak. iPhone 8'in cam materyal kullanımına geçiş yapmasının temel nedeni de, kablosuz şarj olarak değerlendiriliyor.

Yarım yılda 150 milyon iPhone 8 satışı!

Uzun yıllardır Apple ile ilgili tutarlı bilgiler sunması ile tanınan KGI tarafından, iPhone 8 modeli ile ilgili yeni detaylar aktarıldı. Buna göre Apple, iPhone 6 ve iPhone 6s Plus ile elde ettiği ilk satış miktarlarını, iPhone 8 ile birlikte katlamış olacak.

KGI tarafından iddia edilen diğer bir düşünce de üç farklı model ve dikkat çekecek yeni özellikler ile iPhone 8 satışları, 2017 Eylül tarihinden 2018 yılına kadar 120-150 milyon adet satış barajını geride bırakmış olacak.

 





PAYLAŞ