2017 yılı oyunlarının en iyi kadın kahramanları - Haberler - indir.com

2017 yılı oyunlarının en iyi kadın kahramanları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-29 09:06:41
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Oyun dünyasında şüphesiz erkek kahramanlar gibi kadın kahramanlar da oyun severlerin gönlüne taht kurdular. Kimisi karakterleriyle kendine hayran bırakırken kimisi de güzelliği ile akıllara kazındı. Varlıklarıyla dünyamıza renk katan kadınlar bu tahtı sanal dünyaya da taşımışa benziyor. Oyun teknolojisinde gerek grafik gerek de gelişen altyapı teknolojileriyle kadın oyun kahramanlarının bundan sonra hep hayatımızda olacağı açıkça belli oluyor. 2017 yılında piyasaya çıkan oyunlarda da bu durum gözümüze çarpıyor. Oyun severleri, 2017'de peşinden sürükleyen kadın oyun kahramanlarının bazıları;

Lara Croft - Tomb Raider

Oyun dünyasına 1996 yılında giren PC ekranlarında karşımıza çıkan Tomb Raider serisi uzun soluklu macera oyunu olarak tarihte yerini aldı. Beyaz perdede Angelina Jolie ile hayat bulan Tomb Raider son olarak Alicia Vicander tarafından canlandırıldı. Bu karakter, oyun tutkunlarının aklından çıkmayacak gibi gözüküyor.

Ellie - Last of Us 2

Masum bir karakter olarak karşımıza çıkan Ellie son oyunu ile bu durumu ortadan kaldırmış gözüküyor.  Last of Us 2 oyunu ile karakterimiz Ellie'nin, maruz kaldığı şartlar altında nasıl değiştiğini ve hırçınlaştığını göreceğiz.

Harley Quinn - Injustice gods Among Us

Oyunda ve sinemada yer alanlar kervanına katılan bu karakter hakkında herkes farklı duygular besliyor. Fakat güzelliğiyle büyülediği bir gerçek. Çizgi diziler ve Batman resimli romanlarında gördüğümüz karakter 2016 yılında beyaz perdeye yansıdı.

Emily Kaldwin - Dishoroned 2

İlk oyunu oldukça güzel tepkiler alan oyun 2. hikayesinde devam kahramanı olarak Emily' i seçti. Oyunun birinci versiyonunda Corvo' nun kızı olarak tanıdığımız Emily'yi yeni oyunda da yapımcı oyuncularla tanıştırdı.





PAYLAŞ