2016'nın En İyi 10 iPhone Uygulaması - Haberler - indir.com

2016'nın En İyi 10 iPhone Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-28 15:16:08
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Artık neredeyse 2016 yılını arkamızda bıraktık diyebiliriz. Yıl sonuna yaklaştıkça geçmişe baktığımızda bu yıl teknoloji anlamında oldukça fazla atılımlar ve büyük olaylar gördük. Yazılımdan, uygulamaya yada donanıma kadar birçok farklı şeyler ve yenilikler ile karşılaştık. Geliştiriciler mobil platformlardaki yeni oyunlarını ve uygulamalarını tanıttılar ve birçok kişi uygulamaları indirdi bile. Şimdi ise 2016 yılının en iyi 10 iPhone uygulamasını sizler için derledik. iPhone cihazınıza indirebileceğiniz ve işinize yarar en iyi uygulamaları bu listede bulabilirsiniz.

2016'nın En İyi 10 iPhone Uygulaması

Gboard

2016'nın son haftalarında çıkmış ve hem Android hemde iOS platformlarında ücretsiz olarak yayınlanmıştı. Fakat klavye çeşitliliği Android tarafında oldukça zengin iken iOS tarafında bunu söylemek gerçekten zor. Bu noktada Google'a ait Gboard sayesinde GIF arama, çeşitli emojiler ve çıkartmalar gibi içerikleri bu klavye uygulamasında bulmanız mümkün olacak. Sizde bir iPhone kullanıcısı iseniz farklı olarak Gboard klavyesini tercih edebilirsiniz.

Prisma

Telefonlarımızın kameralarını farklı uygulamalar kullanarak daha güzelleştirebiliyor yada çektiğimiz fotoğraflara efektler vererek daha hoş hallere getirebiliyoruz. İşte bunlardan biri olan Prisma uygulaması iOS platformu içinde yayınlanmış ve bu uygulama ile fotoğraflarınızı sanat eserleri haline dönüştürmeniz mümkün oluyor. Sizde Prisma uygulamasını App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Quartz

Haber okuyan kullanıcıların oldukça işine yarayacak Quartz uygulaması ile hem haber sayfalarına ulaşabilir hemde bunlar hakkında uygulama içerisinde sohbet edebilirsiniz. Başarılı arayüzü ve çalışma sistemi ile beğenilen bu uygulamada günün popüler haberlerini direkt olarak görebileceksiniz. Sizde gündemi sıkı takip etmek istiyorsanız App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde bu uygulamayı edinebilirsiniz.

Digitt

Bu uygulama düzensiz ve plansız olan kullanıcıların işine yarayacak gibi duruyor. Bu uygulama içerisinde tasarruf hesabı oluşturarak, bazı ayar ve parametreleri yapın ve Digit sizin hesabınızı doğru zamanda kullanmanız hakkında bilgiler verecektir. Ayrıca çeşitli akıllı algoritmaları sayesinde sizlere tasarruf yapmanız adına yardımcı bir uygulama diyebiliriz.

MSQRD

Snapchat'de oldukça fazla kullanılan bu uygulamayı hatırlarsak, Facebook satın almıştı. Farklı ve eğlenceli yapısı ile çeşitli maskeleri ve filtreleri ile kullanıcılar ilginç fotoğraflar çekebiliyor. Her gelen güncelleme ile farklı filtre ve maskeler eklenmeye devam ediyor ve iOS platformlarında ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Pokemon GO

2016 yılının en başarılı ve en iyi çıkış yapan oyunu olan Pokemon Go'yu en iyi uygulamalar listemize koymasak olmazdı. Sanal gerçekçilik içerikli bu oyun dünya çapında başarılı olmuş fakat son günlerde popülaritesi düşmüş oyunlardan bir tanesi olarak gözüküyor. Henüz ülkemizde aktif olmasada farklı yollar ile cihazlara yüklememiz mümkün olabiliyor.

PhotoScan

Google'a ait bu uygulama oldukça ilginç işlere imza atabiliyor. iPhone telefonunuz ile bu uygulamayı açarak eski fotoğraflarınızı taramadan geçiriyorsunuz. Tarama sırasında fotoğrafın üç noktasına dokunmanız isteniyor ve fotoğraf dijital ortama aktarılmış oluyor. Yaptığınız işlem sonrası Google Fotoğraflar ile direkt kayıt edebildiğiniz gibi galeriyede kayıt yapabiliyorsunuz.

Opera VPN

Ülkemizde son zamanlarda yaşanan internet engellerini aşmak için kullanıcılar çeşitli VPN programlarına başvuruyorlar. İşte bu hizmetlerden biri olan Opera VPN başarılı çalışma yapısı ile oldukça dikkat çekiyor. VPN hizmetleri genelde ücretli olsada Opera, VPN programını ücretsiz olarak hem Android hemde iOS platformları için yayınlaması oldukça şaşırtıcı oldu. Uygulamanın VPN özelliğini dilediğiniz zaman açıp kapayabildiğinizde belirtelim.

Hyper

Hyper uygulaması düzenli ve sade arayüzü ile dikkat çekmiş ve gün içinde dünya üzerinde popüler olan tüm videoları izletme şansı veriyor. Kullanıcılar uygulamanın kendi video oynatıcısı üzerinden o günkü popüler videoları reklamlara ve YouTube yorumlarını görmeden rahat bir şekilde izleyebiliyorlar. Oldukça ilginç bir uygulama olan Hyper'ı iPhone cihazlarınıza ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Google Motion Stills

Yine Google'a ait bir uygulama olan Motion Stills ile fotoğraflarınızı daha dengeli ve düzenli bir kadraja sokabiliyorsunuz. Bir nevi fotoğraf düzenleme uygulaması diyebileceğimiz bu uygulama tamamen ücretsiz ve indirilebilir durumda.





PAYLAŞ