2016'nın en büyük hayal kırıklığı yaratan 10 oyunu - Haberler - indir.com

2016'nın en büyük hayal kırıklığı yaratan 10 oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-11 01:28:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Her senenin sonunda düzenlenen yıl sonu listeleri, genelde yılın en iyilerini kapsamasına karşın bu kez yılın hayal kırıklığı yaratan 10 oyununun yer aldığı bir liste yayınlandı. Bu yıl oyun dünyası açısından değerlendirildiğine, birçok yeni yapımın oyun tutkunlarına sunulmasıyla zengin geçti denilebilir. Bu yapımlardan bazıları büyük ses getirerek adlarını büyük harflerle yazdırırken, bazı yapımlar beklentileri karşılayamadı. Oyunların çıkışından önce verilen bilgilerle çıktıktan sonra yapılanların eşleşmemesi, oyuncularda büyük hayal kırıklıklarına yol açmıştı. Bu anlamda adı sıkça duyulan oyunlardan biri olan No Man's Sky, hayal kırıklığı yaratan 10 oyun listesinde ilk sırada yer aldı. Listenin tamamı şu şekilde;

10.The Walking Dead: Michonne

Sevilen seri The Walking Dead'in, The Walking Dead, TWD: Michonne adlı serisi beklentiyi karşılayamayan oyunlar arasına girdi.

9.ReCore

Genel olarak çok sert eleştirilere maruz kalmasa da, ReCore'da beğenilen yapımlar arasına giremedi. Oyun, oyun severler tarafından bütünlük anlamında eksik bulunan bir oyun oldu.

8.Quantum Break

Yayınlanan videolarının altında bir performansla oyuncuların karşısına çıkan Quantum Break, oyunculardan eksi not aldı. Hem grafik anlamında hem de hikayesiyle beklentileri karşılayamayan oyun, hayal kırıklığı yaratan oyunlardan birisi oldu.

7.Call Of Duty: Infinite Warfare

İlk başlarda yoğun eleştirilere maruz kalan sonraları iyiye gitmeye başladı. Fakat ilk başlarda gelen tepkiler listedeki yerini hazırlamasına neden oldu.

6.Destiny: Rise of Iron

Eksik ve başarısız bulunan oyunlardan birisi de Rise of Iron oldu.

5.Homefront: The Revolution

Oyunda hem konsol hem de PC oyuncuları problem yaşadılar ve Kuzey Kore işgalindeki Amerika'da geçen bir oyundan daha farklı bir yapım olarak oyuncuların karşısına çıktı. Bu problemler, oyunculardan eksi not almasına neden oldu.

4.Tom Clancy's Division

Ubisoft tarafından ses getirerek reklamı yapılan oyunlardan biri olan Division, kötü ya da başarısız bir oyun olarak anılmadı. Fakat çok fazla reklam yapılmasının ardından beklentileri yükselten şirket, bu beklentileri kaşrılayamadı.

3.Mirror's Edge: Catalyst

Mirror's Edge, ilk oyunuyla büyük beğeni toplamış olsa da, bu serisindeki grafikleriyle çok fazla eleştiri aldı.

2.Mafia III

Oyun, ilerledikçe oyuncuların sıkılmasına neden olmasıyla, sıkıcı olduğu yorumuna maruz kalan bir oyun oldu.

1.No Man's Sky

Son olarak No Man's Sky, çıktığı günden itibaren oyunculara yaşattığı hayal kırıklığıyla konuşuldu. Oyundan önce verilen vaatlerin tutulması ve beklentilerin hiçbirinin karşılanmaması, No Man's Sky'ın sert eleştirilere maruz kalmasına neden oldu ve hayal kırıklığı yaratan oyunlar listesinde listenin en başında yer aldı.





PAYLAŞ