2014'ün En İyi Android Uygulamaları! - Haberler - indir.com

2014'ün En İyi Android Uygulamaları!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

2014 yılında Android kullanıcılarının en çok tercih ettikleri mobil uygulamalar, Google tarafından açıklandı. Oldukça ilginç uygulamaların yer aldığı listede genel olarak ücretsiz indirilebilen uygulamalara yer verilmiş.

Google Play Store üzerinde yayınlanan 2014'ün en iyi Android uygulamaları listesinde alışveriş ve haber uygulamalarının yüksek sayıya sahip olması dikkati çekiyor. Eğlence, müzik ve tarayıcı uygulamalarının da yer aldığı listede ayrıca sosyal medya uygulamaları da kendi alanında farklılık yaratmış durumda.

2014'ün En İyi Android Uygulamaları

Listedeki uygulamalar arasında Shazam, Kaave Falı, Wunderlist, SwiftKey Klavye, Evernote, TRT Haber, n11.com, Uber, IFTTT, Flipagram ve Opera Mini web tarayıcısı gibi uygulamalar bulunuyor. Yayınlanan listede herhangi bir oyun göremediğimiz gibi Google'ın oyunlar için özel bir liste oluşturacağını tahmin ediyoruz.

Listede yer alan Android uygulamalarının tamamına 2014'ün En İyi Android Uygulamaları linkine tıklayarak ulaşabileceğiniz gibi bazı uygulamaları da aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ