Windows kullanıcılarına 2 boyutlu çizimler oluşturma ve bu çizimleri hareketli animasyonlara çevirmelerine yardımcı olan K-Sketch, son derece kolay kullanıma sahip bir animasyon programı olarak karşımıza çıkıyor.

Adeta kağıt ve kalem kullanarak çizim yapıyormuşsunuz gibi program içerisinde nesne çizimleri yapabilir ve bu nesneleri hareketlendirerek birer animasyona çevirebilirsiniz. Oldukça sade ve anlaşılabilir bir arayüze de sahip olan K-Sketch, basit düzenleme araçları sayesinde de oluşturacağınız animasyonları düzenleme imkanını da sizlere sunuyor.

K-Sketch

Gerçek zamanlı animasyon oluşturmanın yanı sıra kare kare animasyon oynatma özelliğini de bulabileceğiniz programda her kareye yeni öğeler ekleyebileceğiniz gibi çeşitli efektlerde uygulayabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak indirmeye sunulan ve iki boyutlu çizimlerinizi hareketli birer animasyona dönüştürmenizi sağlayan K-Sketch yazılımını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir ve gerçek zamanlı animasyon yapımının anlatıldığı tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.

K-Sketch Tanıtım Videosu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir