2. Arama Motoru Zirvesi 5 Mayıs'ta! #aramamotoruzirvesi - Haberler - indir.com

2. Arama Motoru Zirvesi 5 Mayıs'ta! #aramamotoruzirvesi

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-03 14:13:00
Editör : Can Yiğiterol
Kategori : Donanım

Her geçen gün büyüyen ve çalıştığımız alan dışında diğer alanlar hakkında çok az bilgi ediniyoruz. Dijital pazarlama o kadar kapsamlı bir mecra halini aldı ki her dalına yetişmek imkansız hale geliyor. Yapılan işler gereği kurumların veya kişilerin odak noktaları bulunuyor. Bu odak noktalarına ulaşmak için yüksek tempoda çalışıyorlar. Sosyal hayat ve iş hayatının birbirine girdiği bu tempoda iş dünyasındaki gelişmeleri takip edilemez hal alıyor. Aramamotoru.com güncel verileri sizlere aktarmak ve sizlere katkı sağlamak için ücretsiz olarak 2. Arama Motoru Zirvesini yapıyor. Bu etkinliğin amacı ise bulunduğu sektörü iyi bir şekilde takip eden ve yüksek tecrübeleri ile katılımcılarına bilgi akışını sağlamaktır. 

Mobil cihazların gelişmesi ile internet kullanımının büyük bir yükselişe geçtiği bu dönemde kullanıcılara ulaşmak önemli bir konu haline geldi. Dijital pazarlama sözü geçen her yerde akıllara ilk SEO çalışması geliyor. Aslında dijital pazarlamanın bir çok kolu var ve bu kollar SEO çalışması için alternatif bir çalışma yöntemi olarak bilinir. Etkinlikte SEM, SEO, içerik ve fenomen iletişimi gibi dijital pazarlamanın önemli diğer kolları da uzmanları tarafından ziyaretçilerine aktaracaklardır. 

Etkinlik boyunca bizlerle birlikte olacak sponsorlarımız Codevist Bilişim TeknolojileriMoof Dijital Reklam AjansıDijital Pazarlama OkuluBaşakşehir Living Lab,  Biletmar ve Bahçeşehir Üniversitesi'ne destekleri için teşekkür ederiz.

 

Etkinlik
facebook.com/events/173095303350727/
eventbrite.com/e/2-arama-motoru-zirvesi-tickets-45380071014
biletino.com/event/eventdetail/5380


2.si Düzenlenen Arama Motoru Zirvesi Nerede Ve Ne Zaman Gerçekleşecek? 

Arama Motoru pazarlaması konusunda alanında uzman kişiler ile katılımcıları arasında veri akışı oluşturmayı hedefleyen etkinlik 5 Mayıs 2018'de Bahçeşehir Üniversitesi B Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir. Aramamotoru.com 2018 Etkinliği İmza İnternet Teknolojileri tarafından düzenlenmektedir. 
Aramamotoru.com 2017 Etkinliği: Aramamotoru.com Etkinliği 13 Mayıs'ta!

2. Arama Motoru Zirvesi Konuşmacı Programı

Bu panele 2 konuşmacı daha eklenecek.
Bu panele katılacak konuşmacılar olacak.

2. Arama Motoru Zirvesi 2018'de Bahçeşehir Üniversitesi katılımcılarıyla buluşacak.





PAYLAŞ