13 Megapiksel Ön Kameralı Galaxy J7 Pro Satışa Çıktı - Haberler - indir.com

13 Megapiksel Ön Kameralı Galaxy J7 Pro Satışa Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-20 12:00:25
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung amiral gemisi modelleri haricinde orta segment modellerini de çeşitli adlandırmalar ile sınıflandırabiliyor. Bunlar başlıca olarak Prime veya Pro olarak adlandırılarak normal modele göre daha güçlü özelliklere sahip oluyor. Şimdi ise Samsung'un çok satan Galaxy J7 serisine ait olan yeni bir Galaxy J7 Pro ülkemizde satışa çıktı. Model 13 megapiksellik selfie kamerası ile dikkat çekerken cihazda 5.5 inç büyüklüğüne sahip Super Amoled Full HD bir ekran yer alıyor. Bu ekran ve genişlik ile beraber %73.3'lük bir gövde oranına sahip durumda. Modelde 3 GB RAM'ın ve 16 GB dahili depolama biriminin bulunduğunu ifade edelim.

Gerek performansı gerekse tasarımı ile dikkat çeken Samsung'un bu yeni üyesi olan J7 Pro daha çok orta ve üst segmette göz kırpan güçlü sayılabilecek bir akıllı telefon arıyan kullanıcılar için daha uygun diyebiliriz. 5.5 inç büyüklüğünde Full HD ekranı ile gerek oyunlarda gerekse film izlemelerinde oldukça kullanışlı ve elverişli bir ekran olacaktır. 16 GB dahili depolamanın yanı sıra microSD kart desteği sayesinde arttırılabilir depolamaya sahip model kutu içerisinden Android'in en yeni sürümü olan v7.1 Nougat ile beraber çıkıyor.  Bu Full HD ekrana ise cihazda sekiz çekirdekli bir işlemci yer alıyor.

Sekiz çekirdeğe sahip bu Octa-core işlemci 1.6 GHz hızda Cortex-A53'ten gücünü alıyor ve modelin hafızası 256 GB'a kadar arttırılabiliyor. Modelin ön yüzeyinde f1.7 diyafram değerine sahip 13 megapiksellik bir kamera yer alırken arka yüzeyde ise f1.9 diyafram değerine sahip 13 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Pil noktasında 3600 mAh bir değer sunan modelde parmak izi tarayıcısı da yer alıyor. Yeni Galaxy J7 Pro modeli ülkemizde 1699 TL fiyat etiketine sahip olarak satışa çıkmış durumda.





PAYLAŞ