10.5 inçlik Yeni iPad Pro Yakında Geliyor - Haberler - indir.com

10.5 inçlik Yeni iPad Pro Yakında Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-17 19:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple'ın uzun süredir beklenen WWDC17 etkinliğinin düzenlenecek olan tarihi yaklaşıyor. Bu sebeple etkinlik kapsamında tanıtılacak olan model ve çeşitli teknolojiler hakkında sızıntıların da yoğunlaştığını ifade edebiliriz. Şimdi ise bir süredir çeşitli iddialar ile ortaya çıkan yeni iPad Pro modeli olması beklenen 10.5 inçlik cihaz hakkında yeni gelişmeler ve bilgiler gelmeye başladı. Bir süredir yeni 10.5 inçlik iPad Pro modelini tanıtması beklenen Apple, bahar ayında herhangi bir etkinlik düzenlenmemesinden ötürü yeni iPad serisini yaz ayları itibariyle duyuracağı bekleniyor. Bu bekleyiş sürecesinde ise bu yeni tablet hakkında birçok özellik sızıntısı ve iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

Son gelişme ve bilgilere bakarsak, cihazın en net bilgileri ve teknik özelliklerini haziran ayı itibariyle göreceğiz. Urban Armor Gear kaynaklı Apple ürünlerine özel kılıf üreten bir şirket şimdide 10.5 inçlik iPad Pro modelleri için kılıf üretim hazırlıklarına başladı. Apple'ın yetkili perakende şirketlerinden birisi olan bu firma Haziran ayında satışa çıkması beklenen yeni iPad Pro modelleri için yeni kılıf için tasarım çalışmalarını tamamladığı gözüküyor. Ürünlerin listesine baktığımızda ise 10 inç iPad bilgisini görebiliyoruz.

Bu model serisi için hazırlanan kılıflar için üç farklı renk seçeneğinin olduğunu görebiliyoruz. Çeşitli iddialar ve bu kılıf üretiminden sonra iPad Pro modelinin yazı ayı başı ile piyasaya çıkmasına kesin gözü ile bakılıyor. Tabi bu firmanın bazı zamanlar hali hazırda piyasada bulunan ürünleri için kılıf tasarladığı ve bunu yeni programa eklediği biliniyor. Bu yüzden bahsi geçen bu kılıf ürünlerinin yeni iPad Pro modeli için olacağıda henüz belirsizliğini koruyor. Bakalım WWDC17 etkinliği kapsamında Apple, hangi boyutlara sahip iPad Pro modelini piyasaya sürecek göreceğiz.





PAYLAŞ