1010! oynanış ve incelemesi - Haberler - indir.com

1010! oynanış ve incelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-09 13:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Mobil oyun dünyasına Türk yapımcılar tarafından katılan 1010! adlı oyun, Gram Games tarafından geliştirildi. iOS 4.3 ve üzeri sürümlerde, iPhone, iPad, iPod touch'ta  ve Android 2.3 sürümü ve üzerinde oynanabilmekte. Bulmaca kategorisinde gösterilebilecek olan 1010!, düşünürken aynı zamanda eğlenmenizi de sağlayan bir oyun. Oynadıkça bağımlısı olabileceğiniz 1010! oldukça sade bir oyun mekaniğine sahip. Bu sadeliği ve karmaşıklıktan uzak oluşu, oyunun her yaşa hitap etmesini de sağlıyor. Oyunu ilk açtığınızda göreceğiniz üzere, oyunun arayüzü de oldukça sade.

İlk açılan ekranda, play tuşuna bastığınız andan itibaren oyunu oynamaya başlayabiliyorsunuz. Bunun öncesinde, açılış ekranında play tuşunun altında yer alan  taç simgeli tuşa bastığınızda, Google Play üzerindeki sıralamanızı görebiliyorsunuz. Böylece arkadaşlarınızın puanlarıyla kendi puanınızı kıyaslayıp, onlarla yarışabiliyorsunuz. Hemen yanında yer alan tuştan ise Facebook'ta bulunan ve 1010! oynayan arkadaşlarınızın puanlarını görmeniz mümkün. Yıldız simgesinin olduğu tuşa bastığınız takdirde ise Google Play üzerinden oyunu oylayabilirsiniz. En alttaki tuşa basarak da, oyunu reklamsız oynamak istiyorsanız, 3.99 TL karşılığında reklamları kaldırabiliyorsunuz. Oyunun arka plan rengini, sol alt köşede bulunan ay simgesine basarak değiştirebilir, siyaha çevirebilirsiniz. Ayarlar butonundan sesi kapatabilir, Facebook'a ve Twitter'a bağlanabilir ve oyun hakkında bilgi alabilirsiniz.

Başlat butonuna bastığınız andan itibaren oyun başlar ve karşınıza tetris oyununa benzer bir ekran gelir. Size sırayla 3 farklı şekilde simgeler verilir ve bunları istediğiniz şekilde yerleştirerek tek satırı ve sütunu tamamlamanız istenir. Tamamladığınız takdirde o satır ya da sütunu eksiltmiş olursunuz. Size gelen farklı şekillerde birisini yerleştiremeyecek olduğunuz takdirde de oyun son buluyor. Ne kadar çok satır ve sütun eksiltirseniz, o kadar yüksek puana ulaşıyorsunuz.





PAYLAŞ