1 Milyon TL'lik En pahalı Android Akıllı Saat Duyuruldu - Haberler - indir.com

1 Milyon TL'lik En pahalı Android Akıllı Saat Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-16 16:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Android Wear işletim sistemine sahip Tag Heuer Modular Connected 45 adlı akıllı saat modeli 1600 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu. Ancak şirketin yeni duyurmuş olduğu akıllı saat, dünyanın en pahalı akıllı saat ünvanına sahip oldu diyebiliriz. Tag Heuer Connected Full Diamond adlı yeni modelin detayları nelermiş gelin bakalım. Salon International de la Haute Horlogerie Geneve adlı etkinlik kapsamında 2018 model tanıtımı gerçekleştiren Connected Full Diamond adlı yeni modelin üzerinde tam 197 bin dolar değerine sahip 589 elmas ile kaplı bir tasarım yer alıyor. Bu rakam ile yaklaşık 950 bit TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak diyebiliriz.

Bu yeni ürünün bilezik ve kutu kısmında 18 ayar beyaz altın yer alıyor. Ürünün üzerinde ise toplamda 23.35 karat eş işi pırlanta yer alıyor. 78 tane çerçevede 16 tane ise gösterge uçları ile beraber 495 tanesi ise bilezikte bulunuyor. Her elmas başı değerin ise 334 dolar olduğu ifade ediliyor. Cihazın donanım tarafına baktığımızda ise Android Wear 2.0 işletim sistemine sahip AMOLED ekran ve Wifi, NFC, GPS, Bluetooth ve Intel Atom Z34XX işlemciye sahip durumda.

Üründe yer alan elektronik gövdeyi dilerseniz mekanik ile değiştirebileceksiniz. Bu yeni modelin duyurusu gerçekleşti ve cihazın satış tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.





PAYLAŞ