World of Tanks Blitz'e güncellemeyle beraber Çin tankları ekleniyor


World of serisinin tank savaşlarını konu alan oyunu World of Tanks Blitz, serinin yoğun ilgi gören oyunlarından. MMO aksiyon oyunu olan World of Tanks Blitz, World of Tanks'ten esinlenerek geliştirildi ve dünya genelinde beğenilmeyi başardı. Windows 10 ve Mac OS X işletim sistemli bilgisayarlar üzerinde oynanabilen yapım için, yeni bir güncellemenin geleceği oyun tutkunlarına açıklandı. Wargaming'in bir süredir, Çin tank serisi üzerinde çalıştığı ve bu seriyi World of Tanks Blitz oyununa getireceği biliniyordu. Wargaming, Çin tankları üzerinde çalışmayı özellikle yabancı oyuncuların yoğun isteği üzerine başlamıştı. Sonunda beklenen haber verildi ve güncellemeyle beraber oyuna Çin tanklarının eklendiği duyuruldu.

Wargaming oyuncularına kısa bir süre bekledikleri haberi verdi ve Çin tank serisini, World of Tanks Blitz'e eklediklerini duyurdu. Çin tank serisi, 4.6 güncellemesiyle birlikte oyunculara sunuldu. Güncellemeden sonra, 10 adet orta seviye tank ve bir tane de 10. seviye 121 tank oyundaki yerini aldı. Eklenen ilk 4 tank şöyle;

Bu tanklar oyuncuların 57-mm silahlı, 5. seviye Type T-34'e hazırlanmasını sağlıyor. 6. seviyede Type 58, 7. seviyede ise 280 puanlık zarar veren T-34-1 yer alıyor. 8. seviye T-34-2 iki farklı silah seçeneğine sahip. 9. seviye WZ-120 de 220 mm kalınlıkta zırhları delebiliyor. Son olarak 10. seviye 121 oyunculara sunuluyor. Bu tank 400 puanlık atışlara sahip. Bu atış puanı, 10.seviye tanklar arasındaki en yükseği.