Samsung Galaxy Note 8 Çizimleri Ortaya Çıktı


Samsung?un merakla beklenen en yeni amiral gemisi modeli olan Galaxy Note 8 hakkında her geçen gün gelen iddialar ve sızıntılar artmaya  devam ediyor. Geçtiğimi zamanlarda ortaya çıkan görsellere ek olarak şimdi ise daha net olan ve Note 8 olduğu iddia edilen çizim görüntüleri yayınlandı. Daha önceki ortaya çıkanlara göre ön ve arka yüzeyi benzerlik gösteren bu çizimlerin yanlarıda gözükebilir durumda oluyor. Bu noktada tuşların ve girişlerin nerede olduğuna dair yeni fikirler edinebilir olacağız. Bildiğiniz üzere Samsung?un S serisi haricinde güçlü modelleri olan Note  serisinin 7 ile patlama sorunları oluşmuş ve şirket modelleri piyasadan geri çekmişti.

Şimdi ise bir Aksesuar üreten firmanın hazırlamış olduğu çizimlere doğrultusunda Note 8?in tasarımı ortaya çıkıyor. Ön yüzeye baktığımızda ise önceki görsellerde olduğu gibi çerçevesiz bir ekran bizleri karşılarken, Galaxy S8 ile ayırt etmenin zor olduğunu ifade edebiliriz. Arka yüzeyde ise uzun zamandır konuşulan çift kamera bizleri karşılıyor ve parmak izi okuyucusunun kameranın yan bölümünde olduğunu söyleyebiliriz. Bu noktada Galaxy S8 ile bazı kullanıcıların eleştirmiş olduğu parmak izi tarayıcısı konumunun Note 8 ile de devam edeceğini ifade edebiliriz.

Sol yüzeye baktığımızda ise ses açma ve kısma tuşları ile beraber Samsung?un yeni sesli asistanı Bixby için kısayol erişim tuşunu görüyoruz. Modelin sağ yüzeyinde ise güç butonu ve alt tarafta ise 3.5 milimetrelik kulaklık girişi yer alıyor. USB-C girişi ve hoparlörde bulunan bölümlerden bazıları diyebiliriz. Yayınlanan çizimlerin henüz bir beklenti ve tahmini olduğunu ifade ederek Note 8?in resmi görselleri olmadığını hatırlatmamızda fayda var.